ΝΤΕΡΜΠΙ – ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΙΩΝΙΚΟ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

DIABDa

 

 

Το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Β΄ Εθνικής μπάσκετ διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 στην πόλη μας (ώρα έναρξης 5 στο κλειστό γήπεδο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ), καθώς ο 2ος στην βαθμολογία Διαγόρας Αιγάλεω υποδέχεται την πρωτοπόρο ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας. Ένα ντέρμπι, 6 αγωνιστικές πριν την λήξη της φετινής διοργάνωσης, όπου εντός παρκέ θα «συγκρουστούν» οι δύο μέχρι τώρα κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία αγωνιστική «μάχη», που αναμένεται να… πέσουν κορμιά!
Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας, ουσιαστικά έχει «κλείσει» το εισιτήριο ανόδου, ενώ ο Διαγόρας Αιγάλεω με τις 14 σερί νίκες (!) δείχνει ότι βρίσκεται σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση και πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η προνομιούχο θέση, οπότε μαζί με τον αντίπαλο του Ιωνικό, θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Αγωνιστικά και μόνο, σίγουρα θα είναι ένας… «πόλεμος», αλλά για τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω, ο αγώνας αναμένεται να είναι μια πραγματική γιορτή του αθλήματος, που θα παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλοι του μπάσκετ, όχι μόνο από την πόλη μας, αλλά από όλη την Αττική. Άλλωστε ο Διαγόρας Αιγάλεω είναι ένας σύλλογος που προάγει τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού και επ’ ευκαιρίας αυτής της συνάντησης το ΔΣ της ομάδας καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της αγωνιστικής.
Οι παίκτες του Σπύρου Σαμόλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και ο κόουτς της αιγαλιώτικης ομάδας όλη την εβδομάδα δούλεψε με τους αθλητές του πάρα πολύ σε συστήματα και λεπτομέρειες. Το έργο για τους παίκτες του Διαγόρα Αιγάλεω είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά την Κυριακή το απόγευμα δύσκολα θέλουν να βάλουν στους αντιπάλους τους του Ιωνικού και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Με νίκη ο Διαγόρας Αιγάλεω θα έχει «αγκαλιάσει» την άνοδο και ίσως οι πανηγυρισμοί να ξεκινήσουν από το απόγευμα της Κυριακής 1 Απριλίου. Και δεν θα είναι ψέμα…

 

DIABDIN