Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω

εν έτει 2015!

 

 

Δεν πάμε πολύ βαθιά στο παρελθόν αυτή την φορά, μόνο πριν εννέα (9) χρόνια περίπου, δηλαδή το 2015!

Σε αυτή την αναζήτηση μας,… ανασύραμε από το αρχείο μας, φωτογραφία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, από το ποδοσφαιρικό τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω, που διοργάνωσε ο Δήμος μας το 2015!

Σημαντική η βοήθεια για την αναζήτηση στοιχείων (ονομάτων, κτλ.), από δύο (2) τότε παίκτες της σχολικής ομάδας, από τους δίδυμους αδελφούς, Βασίλη και Δημήτρη Ραυτόπουλο, οι οποίοι συμπολίτες μας, εν έτει 2024, έχουν μία σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή και το μέλλον τους προμηνύεται ευοίωνο.

Σας παραθέτουμε λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, την φωτογραφία του 2015 του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω με όλα τα ονόματα των παιδιών που έλαβαν μέρος στο Δημοτικό Τουρνουά.

 

 

 

ΟΙ ΑΦΟΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΙ

 

Για την ιστορία, οι αδελφοί Ραυτόπουλοι, Βασίλης και Δημήτρης, σε αυτό το άνωθεν μικρό φωτογραφικό λεύκωμα, με την ομάδα του Σχολείου, του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, της Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω και της Νέας Ιωνίας, όπου ήταν μέχρι τότε μαζί, στο ξεκίνημα της χρονιάς 2023-2024.

Ο Βασίλης Ραυτόπουλος, τον Ιανουάριο του 2024 πήγε στον Άρη Πετρούπολης λαμβάνοντας μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον ιστορικό Αχαρναϊκό.

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, αλλά και την άνοδο μέσω μπαράζ στην Γ΄ Εθνική με τη Νέα Ιωνία, και το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει την ομάδα που θα συνεχίσει, έχοντας πάλι πρωταγωνιστικούς στόχους.