ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ

 

Μια λαοθάλασσα από πολίτες του Αιγάλεω, παρευρέθηκαν στην ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ «Σταύρος Βενέτης», κατακλύζοντας όχι μόνο τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη την στήριξη και την αναγνώριση προς το πρόσωπό της κ. Μερκουράκη.

 

Σας παρουσιάζουμε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία της:

 

Αιγαλεώτες, Αιγαλεώτισες

Φίλες , Φίλοι,
Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής . Ήρθε η ώρα που οι Δημότες θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη της πόλης μας. Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για να αλλάξουμε το τοπίο στο Αιγάλεω. Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε όσα μας στέρησαν τα τελευταία 8 χρόνια. Να γυρίσουμε σελίδα με ανανεωτικό πνεύμα, με νέες αντιλήψεις, με νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες.
Όχι μόνο στα λόγια. Πρωτίστως στα έργα. Όλοι εδώ σήμερα έχουμε ένα κοινό όραμα που διαπερνά την ψυχή και το νου μας. Την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της πόλης μας. Θέλουμε το Αιγάλεω να γίνει πόλη πιο ανθρώπινη ,πιο λειτουργική, πιο πολιτισμένη. Θέλουμε να επαναφέρουμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας στις σχέσεις του δήμου με τους δημότες, να αντιμετωπίσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα τα καθημερινά προβλήματα. Ενωμένοι ,έντιμοι, με ήθος και ευπρέπεια χωρίς να περιαυτολογούμε ότι εμείς είμαστε το Αιγάλεω ,χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και συμφέροντα, μπορούμε να κάνουμε το όραμα μας πράξη. Είναι κάτι που μας αξίζει.
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Την πενταετία που έρχεται, θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης , γιατί στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα δώσουμε με αποφασιστικότητα την μάχη για το μέλλον που αξίζουμε .Είναι μια μάχη με όλα όσα εμποδίζουν την πορεία προς την ανάπτυξη είτε αυτά λέγονται συμφέροντα είτε αδιαφορία ,είτε αναξιοπιστία είτε αδράνεια και κομματισμός.
Σήμερα παίρνουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας ,χέρια καθαρά και τίμια και πάμε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά μπροστά, για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ,πάνω σε δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής .
Φίλες και φίλοι,
Η συγκίνηση που νιώθω αυτή την στιγμή είναι πολύ έντονη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την πίστη σας στην αγνότητα και την αλήθεια των προθέσεων μου. Υπάρχει μεταξύ μας μία σπάνια και πολύ δυνατή σχέση εκτίμησης και αγάπης που κανένας και τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει. Θέλω να γνωρίζετε ότι την εμπιστοσύνη και την πίστη που μου δείχνετε , δεν θα την προδώσω ποτέ. Μπορούμε να κοιταζόμαστε κατάματα ,με την ίδια ευθύτητα με την οποία μιλάμε ,γιατί είμαστε αλληλέγγυοι στην ζωή και τον αγώνα ,γιατί είμαστε συνοδοιπόροι στον ίδιο δρόμο ,γιατί είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο .Με την δική σας στήριξη και την δική μου ισχυρή θέληση να προσφέρω, με την συμπαράσταση σας και με τη βοήθεια των άξιων συμβούλων μας, θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για την πραγμάτωση των στόχων μας με τελικό σκοπό την πόλη που ονειρευόμαστε.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα του τέλους γι’ αυτήν την νοσηρή κατάσταση.
Θα δείτε τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ,επιστήμονες, εμπόρους, επαγγελματίες, άτομα του μόχθου ,ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Σήμερα εδώ δίνουμε όρκο τιμής και βροντοφωνάζουμε όλοι μας ΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Ελάτε όλοι κοντά μας. Είμαστε έτοιμοι για δουλειά. Ψηφίστε γυναίκα Δήμαρχο για πρώτη φορά και κάντε το Αιγάλεω ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ