Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η, ενιαία πλέον, Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014. Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από νωρίς το χώρο των γραφείων αγκαλιάζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες της νέας διοίκησης. Λίγο μετά τις 11.00 το πεζοδρόμιο στη διασταύρωση Θηβών και Ιεράς Οδού είχε γεμίσει από φίλους και μέλη του κόμματος που δήλωσαν δυναμικά παρών στους αγώνες της παράταξής για το καλό της πατρίδας και την έξοδο από την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ιατρός, κ. Παπαστεργίου Σωτήρης σε άψογη συνεργασία με το συμβούλιο της Τοπικής του Οργάνωσης και ιδιαίτερα με τον αντιπρόεδρο κ. Τέστο Γιώργο και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων κα Κουμπούρου Αργυρώ, που είχαν αναλάβει το γενικό συντονισμό, αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκομένους και συζήτησαν τις τρέχουσες εξελίξεις.
Ιδιαίτερη αναφορά και συγχαρητήρια δόθηκαν για την ουσιαστική βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας στην εκδήλωση, στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω κα Πουλάκου Μιρέλλα, το συμβούλιο και τα μέλη της.
Μετά το πέρας των εγκαινίων και τον αγιασμό του χώρου ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ακολουθήσουν σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία, κάνοντας την τοπική οργάνωση ανοιχτή σε νέα μέλη και κυρίως σε νέους ανθρώπους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα οι Υπουργοί Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, Υγείας Αδ. Γεωργιάδης, Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, οι Βουλευτές Σ. Βούλτεψη, Αργ. Ντινόπουλος, Αν. Καραμανλή, ο Γεν. Γραμμ. Μ.Μ.Ε. Ιωνα. Παναγιωτόπουλος, ο Γεν. Γραμμ. Διαχ/σης Αποβλήτων και πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος, ο Δ/ντης του Υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη ο Στ. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Ν.Δ. Γ. Κώττης, ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ ΟΝΝΕΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω Λ. Παπαγεωργίου, τα μέλη της ΠΕ της ΝΔ Ιωαν. Γιαρέντης, Β. Παπαδόπουλος, Δ. Μαυροειδάκος, οι Πολιτευτές Γ. Μερκουράκη, Β. Αξιώτης, Ν. Κωστόπουλος, Χαρ. Αλεξανδράτος, Μ. Χαλιώτη, ο Δ/ντης της Γραμμ. Οργ/κου της ΝΔ Σ. Καπουλέας και οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Ιλίου, Πετρούπολης.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Αιγάλεω κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε δημόσια και από καρδιάς τους συνεργάτες του στο συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης για την εξαιρετική δουλειά. Τη Γραμματέα κα Προκοπίου Δέσποινα, τον ταμία κ. Αντωνέλο Παναγιώτη, την Υπεύθυνη Κινητοποίησης και νεότερο μέλος του συμβουλίου κα Σγαρδέλη Μαρία, την Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης κα Μουστάκα Κων/να, τον κ. Κυριαζόγλου Νίκο, τον κ. Αργιανά Ηλία και τον κ. Σπυρακόπουλο Γιάννη.