ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 

zarparxx

 

 

 

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥΣ

 

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΖΑΡΠΑΠΗ

 

Η Νικολέτα Ζαρπάπη, του Γεωργίου και της Ανθούλας, είναι 15 ετών, μένει στο Αιγάλεω και ως μαθήτρια του Γ2 τμήματος της Γ΄ Τάξης του 5ου Γυμνασίου Αιγάλεω, είναι αριστούχος με βαθμό 20.

Η καταγωγή της είναι από την Ξάνθη και τα Πετρανά Κοζάνης. Ήταν μαθήτρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου και κατόπιν του 5ου Γυμνασίου της πόλης μας.

Εκτός από άριστη μαθήτρια, της αρέσει ο αθλητισμός, και επιδεικνύει και εκεί το πολύπλευρο ταλέντο της. Έπαιξε για 5 χρόνια τερματοφύλακας στην Ελλάς Ποντίων, όταν αυτές πριν λίγα χρόνια ανήκαν στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, ενώ μάλιστα για την αγωνιστικότητα της στην ομάδα, είχε βραβευθεί από τον συμπολίτη μας βετεράνο Διεθνή ποδοσφαιριστή και τότε στέλεχος των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, κ. Χάρη Κοπιτσή. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι αθλήτρια στο βόλεϊ του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ τιμώντας τα ήθη και έθιμα της παράδοσης, αλλά και την ποντιακή καταγωγή της, μετέχει στα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ».

Όσο αφορά το μέλλον της μέσω της παιδείας, θα ήθελε να σπουδάσει Ιατρική.

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΡΠΑΠΗΣ

 

Αγαπούν τα γράμματα στην οικογένεια Ζαρπάπη, και παράλληλα με την Νικολέτα, που σας παρουσιάσαμε, αριστούχος είναι και ο αδελφός της, Κωνσταντίνος Ζαρπάπης (του Γεωργίου και της Ανθούλας), ο οποίος στο Γ1 τμήμα της Γ΄ Τάξης του 5ου Γυμνασίου Αιγάλεω, πήρε βαθμό 19 & 13/14.

Η καταγωγή του από την Ξάνθη της Θράκης και τα Πετρανά Νομού Κοζάνης της Δυτικής Μακεδονίας. Ήταν μαθητής του 12ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας και κατόπιν του 5ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

Πέρα από τα σχολικά – μαθητικά δρώμενα, ο 15χρονος Κωνσταντίνος, αρχικά, στα πολύ… μικράτα του και για 3 χρόνια ασχολήθηκε με το TAEKWONDO, ενώ ακολούθως και για 4 χρόνια δοκίμασε και το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία 5 έτη δείχνει ότι έχει καταλήξει στο στυλ του και σε αυτό που του αρέσει, καθώς είναι κολυμβητής του Ιάσονα Νικαίας. Παράλληλα, με αγάπη για τις ποντιακές προγονικές ρίζες του, είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ».

Για αργότερα και έχοντας μπροστά του το Λύκειο, ο νεαρός συμπολίτης μας, θα ήθελε να σπουδάσει Οδοντιατρική.

 

 

NEWKALLM