Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

“DATA TYPE - Atelier De Beaute”

 

Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι, γεμάτο συγκινήσεις και μοναδικές εμπειρίες, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024, έφτασε στο τέλος του.

Αργά το απόγευμα Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, η φημισμένη σχολή “DATA TYPE - Atelier De Beaute” (που εδρεύει στο Αιγάλεω), της ιδρύτριας του Εκπαιδευτικού Ομίλου, κ. Τζένης Μπαρμπαγιάννη, διοργάνωσε μια εξαίσια καλοκαιρινή γιορτή για τους πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς, τους σπουδαστές, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό, καθηγητές και διοικητικό τιμ.

Μια βραδιά, στο πανέμορφο αίθριο χώρο της Σχολής στο Αιγάλεω, όπου, η διοίκηση, τα στελέχη, οι καθηγήτριες και οι καθηγητές, μαθήτριες και σπουδαστές, αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι (μεταξύ άλλων και ο διεθνούς φήμης Δρ. Πλαστικός Χειρουργός, κ. Ιωάννης Λύρας) χάρηκαν αυτό το σπέσιαλ πάρτι – καλοκαιρινή γιορτή, αρχικά με βραβεύσεις και μετέπειτα, με εκλεκτές γεύσεις, ζωντανή μουσική, πολύ χορό, και όλα αυτά, «εμπλουτισμένα» με συναισθήματα, χαράς και κεφιού, για τον αποχαιρετισμό αυτής της επιτυχημένης ακαδημαϊκής περιόδου.