ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΩΝ…!!!

 

 

 

Σαρωτική η Ιεράπολη διέλυσε με το επιβλητικό 6-0 τον άτυχο Προμηθέα για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ομάδα την οποία η Ιεράπολη είχε κερδίσει και με 7-0 στις 10 Σεπτεμβρίου για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.
Η ιστορική Ιεράπολη, που κάνει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, έχει κάνει το απόλυτο στον όμιλο της, καθώς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Το σκορ τα λέει όλα και η ομάδα του Σταύρου Παπαπαναγιώτου, που προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, ήταν καταιγιστική και στην επανάληψη σημειώνοντας άλλα τέσσερα (4) γκολ. Επίσης ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, ενώ σημάδεψαν και δύο φορές τα δοκάρια με τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Λιβέρη Ν.
Τρία (3) γκολ σημείωσε ο «φορμαρισμένος» Ν. Λιβέρης, δύο (2) ο Άγγελος Κιρκιλής που έχει ξεκινήσει και αυτός δυνατά το πρωτάθλημα, ενώ ένα (1) γκολ σημείωσε ο έμπειρος Τριανταφυλλόπουλος.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Μούκας (55΄ Παρασκευόπουλος), Λαγκαδίτης, Πελεγρίνης, Αποστολόπουλος, Κατσικογιάννης, Κιρκιλής, Λιβέρης Ν., Σπάρος Φ. (70΄ Μπέλεσης), Τριανταφυλλόπουλος (62΄ Γονιδάκης).