ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ

 

 

 

Ένα ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης του Αιγάλεω με την δική του ξεχωριστή ιστορία στα διάβα των δεκαετιών, η ιστορική Ιεράπολη (αρχικό έτος ίδρυσης 1931, από αιγαλιώτες πρόσφυγες) είναι από σήμερα το μεσημέρι Κυριακής 14 Μαϊου και πάλι στην Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας (2-2) με τα Πράσινα Πουλιά και κατέκτησε την 2η προνομιούχο θέση, που της έδωσε την απευθείας άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, κατηγορία στην οποία επανέρχεται έπειτα από αρκετά χρόνια (αγωνίστηκε τελευταία φορά στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας).
Στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τα Πράσινα Πουλιά, όπου με την λήξη του στήθηκε μεγάλο πανηγύρι στο γήπεδο Οριζομύλων, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄ (0-1). Ισοφάρισε στο 34΄ ο Πέττας (1-1) και στο 60΄ έγινε το 1-2. Το τελικό 2-2 «έγραψε» και πάλι ο Σάκης Πέττας στο 72΄.
Η Ιεράπολη τερμάτισε στην 2η θέση με 54 βαθμούς έχοντας 17 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 60-25.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Σπάρος Φ. (87΄ Γονιδάκης), Λαγκαδίτης (89΄ Πατσιαμάνης), Πελεγρίνης, Κορδαλής, Κιρκιλής, Πέττας, Τριανταφυλλόπουλος (60΄ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Λιβέρης.