Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

IERARX8

 

 

Με το… δεξί έχει ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν για την Ιεράπολη, καθώς η ιστορική ομάδα της πόλης μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου, την περασμένη εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον Προμηθέα για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ και αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (το πρωί στις 11 στο γήπεδο Οριζομύλων) για τον β΄ γύρο του θεσμού υποδέχεται τον ΓΣ Καισαριανής.
Λίγο πριν λοιπόν, τον επόμενο αγώνα κυπέλλου και την έναρξη του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, η ομάδα της πόλης μας χθες το απόγευμα Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου τήρησε την εθιμοτυπία και τέλεσε στο γήπεδο της τον καθιερωμένο αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος για να πάει καλά η χρονιά, όπου το παρών έδωσαν – εκτός από παίκτες και τεχνική ηγεσία - η διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μαρτίνο, καθώς και φίλοι του σωματείου.
Μετά την τελετή, τα… ρέστα του έδωσε και ο πάτερ, που έκανε και τα… κόλπα του με την μπάλα (σχετικές φωτογραφίες παρακάτω), ο οποίος κέρδισε και τις εντυπώσεις!
Ακολούθως είχαμε την προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού κ. Γιαννούλη Βέρρα, ενώ μετά το πέρας της, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα συμμετείχε σε δειγματοληπτική διαδικασία εταιρείας αναψυκτικών και χυμών – που εδρεύει στην πόλη μας το Αιγάλεω – και δοκιμάζει τα νέα της προϊόντα πριν την τελική τους κυκλοφορία στην αγορά!
 Το ΔΣ της Ιεράπολης ευχαριστεί την φυσικοθεραπεύτρια κ. Μαρία Φωτεινού, όπως και τον σύζυγο της – πρώην Πρόεδρο της ομάδας – που για μία ακόμη σεζόν θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και ειδικά σε μία περίοδο όπου οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ είναι πιο υψηλές.

 

IERAG1

 

IERAG2

 

 

IERAG3

 

IERAG4

 

IERAG5

 

IERAG6

 

IERAG7

 

IERAG8

 

IERAG9

 

IERAG10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ...αγιασμένη - και με την βούλα - η μπάλα της Ιεράπολης! 

 

IERAG11

 

IERAG12

 

IERAG13

 

IERAG14

 

IERAG15

 

IERAG16

 

IERAG17

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ποδοσφαιριστής από τα jumbo; Όχι, ο Στάθης Κατσικογιάννης αν και τραυματίας, δίνει κανονικά το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας.

 

IERAG18

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γιάννης Καραμάνογλου, άρτι αφιχθείς από τον Κρόνο Αιγάλεω, φωτογραφίζεται με την φανέλα της Ιεράπολης.