ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΜΙΧΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

MIXER

 

 

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ιεράπολη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Πριν λίγες ώρες η αιγαλιώτικη ομάδα ενέταξε στο δυναμικό της τον Στέφανο Μίχα, έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, που βγήκε στην πόλη μας την τελευταία 5ετία.
Ο 20χρονος πολυσύνθετος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τα Πετράλωνα, όπου είχε πάει στην εν λόγω ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και σε αυτό το πρώτο διάστημα στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, ο νεαρός παίκτης είχε 3 συμμετοχές στο κύπελλο της ΕΠΣΑ. Πιο πριν και για τέσσερις (4) σεζόν ο Μίχας είχε φορέσει την φανέλα της ΑΕ Αιγάλεω, ομάδα στην οποία είχε συνυπάρξει με τον νυν προπονητή της Ιεράπολης, κ. Γιαννούλη Βέρρα. Ο τελευταίος είχε διαγνώσει το ταλέντο του Μίχα και ο 20χρονος παίκτης από το 2014 έως και την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕ Αιγάλεω. Την σεζόν 2013-2014 με την ΑΕ Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ (έκανε ντεμπούτο στις 19 Ιανουαρίου 2014) ο Μίχας είχε 14 συμμετοχές και 1 γκολ, την περίοδο 2014-2015 στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ, το 2015-2016 συμπλήρωσε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ πέρυσι είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ.
Σίγουρα αυτή η μεταγραφή ενισχύει την ομάδα της Ιεράπολης και μάλιστα ο Μίχας θα είναι στην αποστολή της Ιεράπολης για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής το προσεχές Σάββατο, όπου με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο ντέρμπι του 3ου ομίλου τον ισχυρό Ατρόμητο Χαλανδρίου.