ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

IERAPL

 

 

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη για την Ιεράπολη, η οποία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, πέρασε νικηφόρα το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 από την Χρυσούπολη κερδίζοντας δίκαια με 3-0 την Άμιλλα Περιστερίου.

Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα της πόλης μας, η οποία την περασμένη αγωνιστική είχε νικήσει εντός έδρας τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, και με την σημερινή νίκη, επωφελούμενη την εντός έδρας ήττα του Νεοπεντελικού (όπως και αυτή του Εθνικού Αστέρα), ανέβηκε στην βαθμολογία και ελπίζει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξει καν σε διαδικασία των μπαράζ.
Οι παίκτες του Σάκη Καλογερόπουλου ήταν εμφανώς καλύτεροι απέναντι στην γηπεδούχο Άμιλλα. Μπορεί το α΄ ημίχρονο να έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0), αλλά η Ιεράπολη είχε την υπεροχή, μα δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες της.
Οι Αιγαλιώτες μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και αποφασισμένοι στην επανάληψη, καθώς εκτός της νίκης δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Ο Καλογερόπουλος τόνωσε περαιτέρω την μεσαία γραμμή με την είσοδο του Κατσικογιάννη και στο 58΄ ο Λαγκαδίτης με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-1. Ο υψηλόσωμος παίκτης σκόραρε για 3η σερί φορά σε ματς που πετυχαίνει γκολ η Ιεράπολη.

Στο 80΄ ο Πάνος Παπαδόπουλος έκανε μπαλιά και ο Σάκης Πέττας, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο (από τον Ζέφυρο), έκανε με πλασέ το 0-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ιεράπολης. Το τελικό 0-3 σημείωσε στο 90΄ ο Λοίζος Λαγκαδίτης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φάνη Σπάρου.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές η Ιεράπολη είναι στην 12η θέση με 20 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 12 ήττες και τέρματα 21-40.
Την επόμενη αγωνιστική (21η) η Ιεράπολη παίζει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τα Μελίσσια, που διεκδικούν την άνοδο.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Σπάρος Φ., Παπαδόπουλος Π., Τουλιαγκάνοφ, Βιτουλαδίτης, Γιαννούλης (55΄ Κατσικογιάννης), Κορδαλής (75΄ Σταύρου), Μίσκα, Λιβέρης, Λαγκαδίτης, Πέττας.


(Κεντρική φώτο, η Ιεράπολη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, την 1η Δεκεμβρίου 2018, πριν από το ματς της 11ης αγωνιστικής με την Ελευθερούπολη).

 

 

CLANM