ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΑΝΤΙ ΜΑΓΙΑΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

ZAIEMAG

 

 

 

Ακριβώς με την συμπλήρωση του 1/3 (10 αγωνιστικές) του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ιεράπολης. Μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με 1-0, ο τεχνικός του Αιγαλιώτικου σωματείου κ. Δημήτρης Μαγιάσης (δεξιά φώτο) υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση του σωματείου, ακολουθώντας, αξιοπρεπώς με τον δικό του ευγενή τρόπο, τον… άγραφο κανόνα της διαδρομής ενός προπονητή. Ο Δημήτρης Μαγιάσης, γνωστός για το ήθος του και την πορεία του στον χώρο, διαθέτοντας υγιή φιλοσοφία και ανοιχτό μυαλό, υπέβαλλε την παραίτηση του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει στην αλλαγή κλίματος.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, όπου η Ιεράπολη κάνει προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία, η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Μαγιάση, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο σωματείο όλο αυτό το διάστημα, και προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ζαμπέτα (φώτο αριστερά), από νωρίς το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2019.

Ο απερχόμενος τεχνικός του σωματείου κ. Δημήτρης Μαγιάσης είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. Ο συμπολίτης μας προπονητής Δημήτρης Μαγιάσης, ως ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό και έπαιξε σε εθνικές κατηγορίες με τον Βύζα Μεγάρων, την Βουλιαγμένη, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Ιεράπολη στις αρχές της δεκαετίας του 90 πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική, όπου εξειδικεύθηκε στις νέες ηλικίες, έχοντας αναλάβει ανάλογα τεχνικά πόστα, σε Αιγάλεω, σχολές ARSENAL Δυτικής Αθήνας, Ιπποκράτη και Ιεράπολη.

Ο Κώστας Ζαμπέτας είναι ο 7ος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Ιεράπολης σε αυτές τις τρεις τελευταίες σεζόν που ο σύλλογος παίζει στην Β΄ κατηγορία, καθώς έχουν προηγηθεί οι Γιαννούλης Βέρρας, Θανάσης Ψύλλιας, Βαγγέλης Ζιώγας, Σάκης Καλογερόπουλος, Σταύρος Παπαπαναγιώτου και ο Δημήτρης Μαγιάσης. Ως ποδοσφαιριστής ο Κώστας Ζαμπέτας, έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα Αιγάλεω, Ακράτητο, Ζοφριά, Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Νέα Ιωνία, Κυανό Αστέρα Βάρης, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Πετράλωνα.

Στην διαδρομή του ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει το 2004 από την U17 του Αιγάλεω, συνέχισε με το εφηβικό τμήμα του Δάσους Χαϊδαρίου και ακολούθως ως προπονητής σε ανδρικά τμήματα, εργάστηκε σε Γκυζιακό, Ιπποκράτη, Κηπούπολη, Κολωνό, Φοίνικα Περιστερίου, Παπάγο, Λαύρα Αργυρούπολης, Πετράλωνα και Διαγόρα Αιγάλεω.

Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ζαμπέτας, παρότι Αιγαλιώτης, επιστρέφει σε πάγκο ομάδος της πόλης μας μετά από 9 χρόνια, καθώς τελευταία παρουσία του ήταν την σεζόν 2009-2010 στην ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω.

 

 

 

SPILNEW