Καταγγελία Κομματικών Οργανώσεων Αιγάλεω του ΚΚΕ

 

kkearxikh

 

Οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ, καταγγέλλουν την οργανωμένη επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης από τραμπούκους φασίστες, σε μέλος του ΚΚΕ, που αποχωρούσε χθες από συγκέντρωση του Κόμματος στη συνοικία της Αναγέννησης.

Η ομάδα των θρασύδειλων φασιστοειδών με τα κράνη, κατά την προσφιλή τους τακτική μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, εμφανίζονται με άλλες ονομασίες, και δρουν με όρους συμμορίας.

Αφού έβγαλαν όλο το αντικομμουνιστικό τους μένος στην προσπάθεια τρομοκράτησης του συντρόφου μας, ξανακρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Οι φασίστες σαν καλά μαντρόσκυλα του συστήματος ξαναβγήκαν από το σκοτάδι, τώρα που τα αφεντικά τους, τους έχουν ανάγκη για να τρομοκρατήσουν το λαό, προκειμένου να μην εκφραστεί η αγανάκτηση που υπάρχει.

Στο στόχαστρό τους βρίσκεται η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που είναι απολύτως λογικό να τους ενοχλεί. Βρίσκεται η δράση αγωνιστών που δίνουν καθημερινά τη μάχη να οργανωθεί ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ. Ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει, να ξεριζώσει στην κυριολεξία το φασισμό - ναζισμό, μαζί και τις εγκληματικές απάνθρωπες θεωρίες του.

Ο λαός του Αιγάλεω άλλωστε, έχει γράψει ηρωικές σελίδες, αποκρούοντας τους ιδεολογικούς προγόνους των σημερινών φασιστών. Έχει ήρωες σε κάθε γειτονιά, που θυσιάστηκαν όταν καλέστηκαν να σταματήσουν τους Γερμανούς φασίστες - ναζιστές.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ του ΚΚΕ