Προσφορά Αγάπης

από την Ένωση Γονέων Αιγάλεω

 

 

 

 

agapi

 

 

 

 

 

Πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, εκδηλώνουμε για μία ακόμη φορά έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη μας όπουυπάρχουν παιδιά που χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Φέτος , θα προσφέρουμε και πάλι με όλη μας την αγάπη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 4 έως 26 ετών. 

 

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα είναι Ν.Π.Ι.Δ. και υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βρίσκεται στο Χαϊδάρι και συντηρείται κυρίως από τις προσφορές ανθρώπων, που έχουν αγαπήσει την προσπάθεια που γίνεται στο χώρο αυτό. Οι δωρεές τους και η εθελοντική παρουσία τους, παρέχουν την κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών. 

 

Για όποιον θέλει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, ας επικοινωνήσει μαζί μας ,  συγκεντρώνουμε είδη που θα προσφερθούν στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα λίγο πριν τις γιορτές. Κυρίως οι ανάγκες είναι : * Χαρτικά είδη ( χαρτοπετσέτες, χαρτί wc, χαρτί κουζίνας, σερβιέτες, χαρτομάντιλα, χαρτί Α4 για χρήση των μαθητριών ) * Κάλτσες (όλων των ειδών) για κορίτσια ηλικίας 4ετων και από 10 ετών και άνω . * Τρόφιμα μακράς διάρκειας  Ότι άλλο επιθυμείτε να προσφέρετε στα παιδιά .

 

Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στο γραφείο της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία , έως 16 Δεκεμβρίου.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ : 6978543427, 6944649866, 6973531351 "Αυτό που τρέφει την καρδιά...  δεν είναι αυτό που παίρνεις, αλλά αυτό που δίνεις "