Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΚΑΤ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ 2006

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Αιγαλιώτης επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στην πόλη μας - και γόνος παλιάς οικογένειας της πόλης μας, ο Τάκης Μουσκάτ (φώτο), ο οποίος ήταν επί μια εικοσαετία παράγοντας στην ομάδα του Θεμιστοκλή στο ποδόσφαιρο, η οποία "χάθηκε" από τον ποδοσφαιρικό χάρτη το 2009 λόγω παράδοσης του καταστατικού στην Γλυφάδα, είναι ο άνθρωπος που τέθηκε επικεφαλής μιας ολόκληρης προσπάθειας και ο ιστορικός σύλλογος επανιδρύεται με έδρα την πόλη μας.

Πριν από δύο μήνες ο κ. Μουσκάτ ενημερώθηκε από τον βετεράνο παίκτη του Αιγάλεω και του Απόλλων Αθηνών κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ότι υπήρχε ένα καταστατικό με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ 2006, το οποίο ήταν ανενεργό. Ο κ. Μουσκάτ, ο οποίος δεν μπορούσε όλα τα χρόνια να "χωνέψει" ότι δεν υπήρχε ο Θεμιστοκλής στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη και σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ξεκίνησαν τις διαδικασίες, ώστε ο ιστορικός σύλλογος να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Αιγάλεω και της Αθήνας.

Έκαναν τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, ο ίδιος ανέλαβε το διοικητικό κομμάτι και ο Κωνσταντόπουλος το αγωνιστικό. Ο σύλλογος δηλώθηκε για να ξεκινήσει και πάλι την πορεία του από την Γ΄ ΕΠΣΑ με έδρα το Αιγάλεω. Ο σύλλογος θα έχει στενή σχέση και συνεργασία με τον Α.Ο. Αιγάλεω.

Περισσότερο και πιο αναλυτικό ρεπορτάζ με περαιτέρω ονόματα και φωτογραφίες, σχετικά με το ποιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πλαισιώσουν τον νέο σύλλογο σε όλους τους τομείς, στην εβδομαδιαία εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" (φύλλο 381), που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 στα περίπτερα του Αιγάλεω.