ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Ο “Σύνδεσμος Δαφνιωτών”, υπό την Προεδρία της Χαϊδαριώτισσας και δραστήριας κ. Ρένας (Ειρήνη) Μπάρλα, σε συνεργασία με όλα τα εξαίρετα μέλη του ΔΣ, ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χωριό Δαφνιά Μακρυνείας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Λάμπρου Σκλαβούνου.

Πιο συγκεκριμένα: «Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις στο Χωριό μας. Αγαπητά μέλη του συλλόγου, χωριανοί και φίλοι, Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του χωριού μας. Ελάτε να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

10 Αυγούστου - Λαϊκή και Δημοτική Βραδιά / Τοποθεσία: Σχολείο του χωριού

Ελάτε να διασκεδάσουμε με παραδοσιακή μουσική και χορό! Συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού.

12 Αυγούστου - Μονοήμερη Εκδρομή στα Τριζόνια / Προορισμός: Το μοναδικό κατοικήσιμο νησί του Κορινθιακού, τα όμορφα Τριζόνια.

Κρατήσεις: Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε ενημερώστε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Όλο τον Αύγουστο - Χώρος Συνάντησης στο Κοινοτικό Κατάστημα και το Βαένι.

Σας ενημερώνουμε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, θα υπάρχει χώρος συνάντησης για τους χωριανούς στην αυλή του κοινοτικού μας καταστήματος, καθώς και στο "Βαένι", το αγαπημένο μας μαγαζί, με τις πιο όμορφες αναμνήσεις, δίπλα στη λίμνη.

Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, θα τοποθετηθούν καρέκλες και τραπέζια υπό την ευθύνη του συλλόγου, ώστε να μπορούν οι χωριανοί να συναντιούνται και να απολαμβάνουν την όμορφη θέα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντρέα Παλαιοξάρη για αυτή την ευγενική παραχώρηση».

* Στην φώτο, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, με την κ. Ρένα (Ειρήνη) Μπάρλα