ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΑΜΙΣΘΙ)

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Λάμπρου Σκλαβούνου για θέματα επικοινωνίας, καθημερινότητας και κοινωνικής αρωγής, ορίσθηκε ο συνδημότης μας Δικηγόρος Ηλίας Μητσόπουλος με την υπ' αριθμ. 1657/ 2024 απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω.

Μία κίνηση, που δείχνει ότι η Δημοτική Αρχή, ρίχνει συνεχώς όλο το βάρος στην μάχη της καθημερινότητας. 

Ο συνδημότης μας Ηλίας Μητσόπουλος είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, εξασκώντας μαχόμενη δικηγορία από το 2008.

Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω, όπου διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο (με ειδίκευση στο Αστικό και το Ποινικό Δίκαιο), μαζί με τη σύζυγό του Βάϊα Μαρία Τσαγγάρη Μητσοπούλου, με την οποίαν έχει αποκτήσει δύο γιούς, ηλικίας οκτώ και τεσσάρων ετών.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με γνώσεις και στον τομέα της Δημοσιογραφίας, λόγω των σπουδών του στο τμήμα Δημοσιογραφίας του Ant1 MediaLab.

Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με τακτική αρθρογραφία και επισήμανση προβλημάτων της πόλης μας σε τοπικές εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα.

Είναι διαχειριστής της ομάδας τοπικού ενδιαφέροντος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», «Αιγάλεω η γειτονιά μας», μέσα από την οποία έχει αναδείξει πολλά προβλήματα, πάντα καλοπροαίρετα, με ευπρέπεια και αντικειμενικότητα, με σκοπό την επίλυσή τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας.

Ως ενεργός πολίτης έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη και σε κοινωνικά θέματα, ενώ έχει πρωτοστατήσει και σε συλλογικές δράσεις.

Στις εκλογές της 08/10/2023 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ", με υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Λάμπρο Σκλαβούνο, καταγράφοντας μία αξιόλογη πορεία, καθώς δεν εξελέγη για λίγες μόνο ψήφους.

Λόγω της εμπειρίας του στα θέματα επικοινωνίας και την ενασχόληση και ευαισθητοποίησή του σε θέματα καθημερινότητας και σε κοινωνικά θέματα, η επιλογή του κ. Ηλία Μητσόπουλου για τη θέση του άμισθου ειδικού συμβούλου για θέματα επικοινωνίας, καθημερινότητας και κοινωνικής αρωγής, είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή του Δημάρχου Αιγάλεω και αναμένεται να βοηθήσει δραστικά σε αυτόν τον καίριο και νευραλγικό τομέα, όπου πλέον τα τελευταία χρόνια, έχει «μετατοπιστεί» το άμεσο ενδιαφέρον των πολιτών και κατοίκων της πόλης μας, που ζητούν λύσεις και ενέργειες σε προβλήματα και θέματα που ανακύπτουν.