ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ  ΑΙΓΑΛΕΩ

ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ

11η ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

 

 

Πιστός στο ραντεβού του ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω και όπως τα τελευταία 10 χρόνια, έτσι και φέτος, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή την 11η Κρητική Βραδιά.

Η εκδήλωση γέμισε το Άλσος Αιγάλεω με πάνω από 2.500 παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του συγκροτήματος των Χάρη & Γιώργη Παντερμάκη, με κρητική κουζίνα και τα πολυμελή συγκροτήματα του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς.

Μία εκδήλωση – θεσμός για τον Δήμο μας, όπως τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης, Λάμπρος Σκλαβούνος, τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Κλεισαρχάκης για την συνεργασία με αποτέλεσμα την άψογη διοργάνωση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης.

Ευχαριστήρια δήλωση Προέδρου, Ανδρέα Κλεισαρχάκη:

«Για 11η χρονιά ο Σύλλογός μας καταφέρνει να ενώσει, Αιγαλεώτες και μη, κάτω από την σκέπη της κρητικής παράδοσης στην καρδιά του Αιγάλεω. Για 11η χρονιά η προσέλευση ξεπερνά τις προσδοκίες μας και αυτό μας δίνει δύναμη για ακόμα περισσότερα. Ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους χιλιάδες ανθρώπους που διασκέδασαν μαζί μας, στον Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη, στον Δήμο Αιγάλεω και στους μαχητικούς εθελοντές μας που κράτησαν όρθια και άψογα την εκδήλωση έως τις πρωινές ώρες. Η παράδοση έχει μέλλον και δίνουμε υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως θεματοφύλακες και διαδότες της. Πάντα χαρές και με καλό να σμίγουμε.»