ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΚΑΠΗ

 

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Υγεία και Διατροφή», που γίνεται στο 1ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω κάθε Τρίτη από την κα Μαρία Βάρκα, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας την φυσικοθεραπεύτρια του 3ου ΚΑΠΗ κα Αναυπλιώτη Δώρα, η οποία στο πλαίσιο της ειδικότητάς της, μας έκανε ένα πολύ απλό, αλλά ενδιαφέρον μάθημα.

 

Πρόγραμμα ασκήσεων για όλο το πονεμένο σώμα! Το πρόγραμμα, αφορούσε τον αυχένα, τους ώμους, όλο το χέρι, τη μέση και τα κάτω άκρα. Όλες οι ασκήσεις, έγιναν σε καθιστή θέση, όπου η κ. Βαρβάρα Στραβολαίμου, με τη βοήθεια της κ. Αναυπλιώτου εκτελούσε εκτός ελαχίστων ασκήσεων, που έγιναν σε στρώμα γυμναστικής και ανέλαβε να εκτελέσει η φυσικοθεραπεύτρια. Όλα όσα μας είπε, ή έκανε, ήταν τόσο απλά που όλοι μας τα εμπεδώσαμε και σίγουρα θα μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας όλες τις ασκήσεις, βοηθώντας έτσι με απλούς τρόπους, τον… νεανικό οργανισμό μας! Είναι πολύ εκφραστική, έως χαρισματική θα έλεγα! Το ΚΑΠΗ μας ήταν γεμάτο από μαθήτριες-μέλη του, όπου όλο το χρόνο παρακολουθούν αυτό το μάθημα με πολύ ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δώρα Αναυπλιώτη για τον χρόνο και τις γνώσεις της, όπως επίσης, την κ. Μαρία Βάρκα και Κατερίνα Ατζέμη, που το διοργάνωσαν.
Με αγάπη
Λίνα Κοσμοπούλου
Μέλος του 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω

 

kapi a

 

kapi b