…ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΡΑΜΠΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

 

ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

arxraba

 

Με καλή καρδιά και αληθινή προσφορά, πάντα λύνονται μικρά προβλήματα και δίνονται λύσεις, έστω και σε απλά πράγματα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση των Ειδικών Σχολείων – Γυμνάσιο και Λύκειο – Αιγάλεω, όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία, έλυσε ένα τεχνικό και ουσιαστικό θέμα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ» κ. Κώστας Σάμιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού κ. Γιάννης Σάμιος, είχαν πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στα εν λόγω ειδικά σχολεία, όπου ενημερώθηκαν από τους Διευθυντές κ.κ. Παραρά και Αφουξενίδη, για τα προβλήματα που υπάρχουν στις μονάδες τους.

‘Ένα από αυτά, ήταν και η έλλειψη ράμπας, προκειμένου οι μαθητές με κινητικά προβλήματα να μπορούν, να έχουν εύκολη πρόσβαση στις τουαλέτες.

Οι δύο εν λόγω Δημοτικοί Σύμβουλοι, κινητοποιήθηκαν άμεσα, και με την συνεισφορά, του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Χατζηκώστα, που ειδικεύεται σε τεχνικές εργασίες, αλλά και την έμπρακτη βοήθεια του επιχειρηματία κ. Νίκου Γιοχάλα, έφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα, εις πέρας ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό, έργο, κατασκευάζοντας μία ασφαλής ράμπα πρόσβασης.

 

Σε μήνυμα του, που ανήρτησε, ο κ. Κώστας Σάμιος, τόνισε:

«Μια ακομα δραση   ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ   στα πλαισια της Εμπρακτης κοινωνικης Αλληλεγγυης   της προς τα ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ -ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ-ΑΙΓΑΛΕΩ που μετα απο αιτημα   των διευθυντων των σχολειων Κκ Παραρα και Αφουξενιδη, και αφου επι χρονια   το αιτημα   αυτο παρεμενε ανεκπληρωτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ     και ολοκληρωσε σημερα την ραμπα προσβασης προς τις τουαλετες ισογειου των σχολειων μαζι με την απαραιτητη σε μεταλλικα στοιχεια υποστηριξης υποδομη   τους,,, Θελουμε ΔΗΜΟΣΙΑ να   ευχαριστησουμε   τον χορηγο   της δρασης μας κ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΟΧΑΛΑ αλλα και τον πρωην δημοτικο συμβουλο Αιγαλεω κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ   ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ για την αμεριστη βοηθεια και ανιδιοτελη τους ΠΡΟΣΦΟΡΑ-   σταση ΖΩΗΣ   ΠΟΥ συνετελεσαν ωστε ΑΜΕΣΑ   να ολοκληρωθει το εργο αυτο ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ και με αλλες τετοιες   πραξεις αλληλεγγυης στα παιδια των Ειδικων σχολειων της πολης μας ,   που ειναι ΟΛΕΣ ενταγμενες ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021... για την ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ....».

 

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σάμιος, είπε:

«Λύθηκε ένα θέμα, που απλώς χρειαζόταν να ενσκύψει κάποιος απλά και ουσιαστικά, χωρίς πολλά – πολλά. Δεν ανακαλύψαμε την Ιθάκη, αλλά νομίζω ότι όπως μπορεί ο καθένας βοηθάει. Ευχαριστώ προσωπικά τους φίλους κ.κ. Κώστα Χατζηκώστα και Νίκο Γιοχάλα, που για ακόμη μία φορά, δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους».

 

Επίσης, μετά την διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Κώστα Σάμιου, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, σημείωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια και από εμάς τους γονείς.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά προβλήματα και σοβαρά στα σχολικά μας κτίρια και οφείλουμε όλοι με κάθε τρόπο να προσπαθούμε, να διεκδικούμε και κυρίως να εργαζόμαστε για την αποκατάσταση και επίλυση τους».

 

 

GOTS1

 

 

GOTS2

 

 

NEWMAKGNV