ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

ΣΤΟ «ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ

 

ARXCITOK

 

 

Μετά από έξι (6) μήνες, το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαίου 2021 (πριν λίγη ώρα), έγινε δοκιμαστική φωταγώγηση στο ΔΑΚ Αιγάλεω, καθώς ολοκληρώθηκε το έργο αντικατάστασης των πυλώνων και ηλεκτροφωτισμού στην μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας!

Ένα έργο, απαραίτητο για την πόλη του Αιγάλεω, αλλά και για το ΔΑΚ Αιγάλεω, το οποίο ξεκίνησε ακριβώς πριν έξι (6) μήνες, στις 10 Νοεμβρίου 2020, όταν ο εργολάβος αφαίρεσε τους παλαιούς πυλώνες και ξεκίνησε η τοποθέτηση για τους 4 νέους, σύγχρονους, πυλώνες (ιστούς).

Μέσα σε αυτό το «κενό» διάστημα λόγω του λοκ-ντάουν της πανδημίας, όταν δεν υπήρχε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα, ο Δήμος Αιγάλεω έβαλε μπρος σε αυτό το έργο, και σήμερα αργά το απόγευμα Δευτέρας 10 Μαίου 2021, αφού μπήκαν και οι τελευταίοι – προβολείς λαμπτήρες, το ΔΑΚ Αιγάλεω φωταγωγήθηκε, μετά από έξι (6) μήνες, ακριβώς με την έναρξη ανοίγματος των αθλητικών χώρων, όπως είχε ανακοινωθεί τις περασμένες μέρες από την επίσημη πολιτεία, την επιτροπή των λοιμωξιολώγων και τις οδηγίες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της ΓΓΑ.

Όσο αφορά τους 4 νέους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού, πρόκειται για ανακλινόμενους ιστούς φωτισμού, από χάλυβα έλασης ποιότητας S235JR/EN, προστατευμένοι με γαλβάνισμα εν θερμώ βάσει διεθνών προτύπων ΕΝ ISO 1461, με σύστημα ανάκλησης – κατάκλισης, ύψους 22000 mm, κ.α.

Ο κάθε ανακλινόμενος ιστός φωτισμού φέρει βάση προβολέων 2 τραβερσών «U» Ν, με 12 θέσεις προβολέων (4+4+4) ισχύος έως 2.000 Watt.

Η όλη κατασκευή έχει πιστοποίηση CE, όπως επίσης την απαραίτητη βεβαίωση στατικής επάρκειας, αλλά και τους ευρωκώδικες 1 και 3.

Μετά από αυτό το πρώτο δοκιμαστικό, όσο αφορά τον ηλεκτροφωτισμό, θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα, και άλλες δοκιμές, προκειμένου η εγκατάσταση να παραδοθεί για χρήση προς τους πολίτες, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Δημοτική αρχή, έχοντας καταρτήσει παράλληλα ακριβές πρόγραμμα ωραρίου και χρήσης, σύμφωνα με όσα έχουν επισημανθεί από την πολιτεία σχετικά με υγειονομικά πρωτόκολλα κτλ.

Σε αυτή την διαδικασία για δοκιμή του ηλεκτροφωτισμού, που έλαβε χώρα κατά τις 9.30 (21:30) το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαίου 2021, παρόντες ήταν, ο εργολάβος και από πλευράς του Δήμου Αιγάλεω, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκίκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ασημακόπουλος, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω κ. Σταύρος Τασιόπουλος και ο εργαζόμενος του Δήμου (Αρμόδιος Ηλεκτρολόγος) κ. Παναγιώτης Φουρνάκης.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι σχετικά με αυτό το σπουδαίο γεγονός, την ευθύνη μελέτης από πλευράς του Δήμου Αιγάλεω και της Τεχνικής Υπηρεσίας που… έτρεξε αυτό το έργο (Αντιδήμαρχος κ. Μάριος Μαζαράκης), είχε ο κ. Δημήτρης Σφυρής.

 

 

MAMOK

 

 

FOSb1

 

 

ERGC1

 

 

FOS21

 

 

FOSa1

 

 

FOSc1

 

 

tass1

 

tass2

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, Σταύρος Τασιόπουλος, Γιάννης Γκίκας, Νίκος Ασημακόπουλος

 

 

FOSd1

 

 

MAMOK