Η «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ»

ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΓΙΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΒΕΠΑΠ

arxgnv

 

 

Γέννημα – θρέμμα των τοπικών ταπεινών προαστίων μας ο κ. Νίκος Γιοχάλας, μέσω της εταιρείας του GNV, που εμπορεύεται κορυφαία ποιοτικά οπωροκηπευτικά προϊόντα (παράγονται επί το πλείστον στην Ιεράπετρα του Νομού Λασιθίου Κρήτης), εκτός από το στενό επαγγελματικό πλαίσιο όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία, συνάμα αποτελεί και αληθινό αρωγό κοινωνικών δράσεων. Ο Νίκος Γιοχάλας και η GNV βρίσκονται εκεί που η κοινωνία χρειάζεται στήριξη, εκεί που ο συνάνθρωπος μας έχει ανάγκη.

Η φιλοσοφία του κ. Νίκου Γιοχάλα και κατ’ επέκταση της εταιρείας και των συνεργατών του στην GNV, δεν στηρίζεται σε ένα «αυστηρό» πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπου σύμφωνα με αυτό όλες οι μεγάλες εταιρείες δραστηριοποιούνται, απλά για να «διαφημίζονται» σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά πηγάζει από τα ίδια τα βιώματα του εν λόγω επιχειρηματία, ο οποίος όπως γράψαμε παραπάνω, είναι τέκνο των τοπικών κοινωνιών μας και έχει γνωρίσει από πρώτο χέρι πως είναι να διαβιώνεις σε αυτά τα προάστια.

Έτσι, φυσιολογικά, η GNV και ο Νίκος Γιοχάλας, δίνουν το παρών, με ευχαρίστηση, αγάπη και αλληλεγγύη, εκεί όπου πραγματικά οι δομές, οι θεσμοί και οι συνάνθρωποι έχουν ανάγκη.

Σε μια από τις πρόσφατες συνέργειες τους, η GNV και ο Νίκος Γιοχάλας, στήριξαν μία ακόμη φορά, παρέχοντας με τεράστιο όγκο προϊόντων διατροφής, τον Φιλανθρωπικό σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» (Πανελλήνιος Σύλλογος Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης), έναν σύλλογο που συνεργάζεται στενά με τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΑΟ Αιγάλεω (ΣΥΒΕΠΑΠ). Και οι δύο (2) θεσμοί, ΣΥΒΕΠΑΠ και «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», που επιδεικνύουν σπουδαίο κοινωνικό έργο και συνεργάζονται στενά, είναι μεταξύ των θεσμών / δομών, που ο Νίκος Γιοχάλας μέσω της GNV, στηρίζει συνέχεια, υποστηρίζοντας την αγαθοεργή διαδρομή τους και την παρουσία τους σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που βιώνουμε ως κοινωνία και ως χώρα.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, εκπρόσωποι του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Ουρανία Αθανασοπούλου, που συνοδευόταν από τον Ταμία κ. Λευτέρη Σερλή και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ουρανία Στασινού, αλλά και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Γιάννη Σάμιο, βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της GNV στο Ρέντη, όπου παρέλαβαν οπωροκηπευτικά προϊόντα και εν συνεχεία τα διέθεσαν σε οικογένειες και άλλους συνανθρώπους μας.

Εκ μέρους, του κ. Νίκου Γιοχάλα (έλειπε εκτός Αττικής), στην διενέργεια αυτής της παράδοσης, ήταν ο στενός συνεργάτης του και Γενικός Υπεύθυνος της εταιρείας, κ. Βαγγέλης Γκόνης.

Στο επίσημο ευχαριστήριο μήνυμα του, ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», σημείωσε τα εξής:

«Παραλαβή οπωροκηπευτικών προϊόντων από την εταιρεία GNV του κ. Νίκου Γιοχάλα, με την βοήθεια του ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών – Παραγόντων Αιγάλεω).

Τις ολόψυχες ευχαριστίες μας για πολλοστή φορά, στον κ. Νίκο Γιοχάλα, και στον ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών – Παραγόντων Αιγάλεω) δια του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννη Σάμιο, για την πολύτιμη και σημαντική στήριξη τους, που μας προσφέρανε (μία πολύ μεγάλη ποσότητα από οπωροκηπευτικά προϊόντα της εταιρείας GNV), με σκοπό να παραδοθούν σε οικογένειες, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν οικονομικά προβλήματα διαβίωσης και με τις πράξεις σας, αναδεικνύετε τη μεγαλοψυχία σας, την αγάπη σας και την καλοσύνη σας, άμεσα και έμπρακτα και γίνεστε παράδειγμα προς μίμηση!!!

Νιώθουμε πολύ συγκινημένοι, υπερήφανοι και τυχεροί που σας έχουμε δίπλα μας και μας στηρίζετε σε κάθε βήμα μας και έτσι χάρη σε εσάς, μπορούμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας!!!

Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε υγεία, ευλογία, ευημερία και όλα τα καλά του θεού!!!».

 

NEWMAKGNV

 

 

gioxmes2

 

 

GGG

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: από αριστερά, Ουρανία Στασινού, Ουρανία Αθανασοπούλου, Βαγγέλης Γκόνης, Γιάννης Σάμιος, Θωμάς Φούφλης, Λευτέρης Σερλής.

 

gioxmes

 

 

gioxmes1

 

 

NEWMAKGNV