Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Αλέξης Αστερής (φώτο), ο νεαρός ικανός προπονητής, κάθισε χθες στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του Κρόνου Αιγάλεω με την Πέρα Κλουμπ (3-0) για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ – η 3η σερί νίκη του αιγαλιώτικου σωματείου –τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση της λύσης συνεργασίας του με την ομάδα της πόλης μας. Μάλιστα με ένα αξιοπρεπές μήνυμα ο εν λόγω προπονητής αποχαιρέτησε την οικογένεια του Κρόνου. Ο Αλέξης Αστερής ανέφερε στο μήνυμα του: «Όταν ανοίγει ένας κύκλος… μοιραία κάποια στιγμή θα κλείσει... Εδώ και λίγη ώρα λοιπόν με γνώμονα το καλό της ομάδας έκλεισε ο δικός μου στον Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!!! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την ΤΙΜΗ που μου έκανε δίνοντας μου την ευκαιρία να εργαστώ στην 1η ομάδα του συλλόγου!!! Πιο πολύ από όλους όμως… θέλω να ευχαριστήσω τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ της ομάδας για την άψογη συνεργασία μας! Πήρα πάρα πολλά από εσάς και θέλω να πιστεύω ότι σας παρείχα όσα περισσότερα μπορούσα!!! Είμαι πραγματικά χαρούμενος που καταφέραμε να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο μας... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Αυτό για εμένα μετράει πιο πολύ από οποιαδήποτε νίκη!!! Οι τελευταίες εμφανίσεις σας με κάνανε πραγματικά ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!!! 3 σερί νίκες με όμορφο ποδόσφαιρο… πάθος, τσαμπουκά και πολλά άλλα!!!
Υ.Γ. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις!!! Βάλαμε τις βάσεις… Οικοδομήστε το μέλλον της πάνω σε αυτές!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!».
Ο Αλέξης Αστερής, που είναι γεννημένος το 1990, ανέλαβε τον Κρόνο Αιγάλεω το περασμένο καλοκαίρι. Ο 26χρονος τεχνικός, που έκανε σπουδαία δουλειά στον Κρόνο Αιγάλεω, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (Τρίκαλα) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B. Την σεζόν 2009-2010, όταν ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν στην Γ΄ Εθνική, ο Αστερής εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ιστορικής ομάδας ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα Νέων των Τρικάλων. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο 26χρονος προπονητής ήταν προπονητής των Νέων της Κηφισιάς, καθώς και τεχνικός υπεύθυνος σε τμήματα ακαδημιών του Αστέρα Μενιδίου.
Νέος προπονητής του Κρόνου Αιγάλεω αναλαμβάνει από αύριο και επίσημα ο Γιαννούλης Βέρρας, πρώην τεχνικός της ΑΕ Αιγάλεω, με βοηθό του τον Σταύρο Κόκο.