ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ !!!

 arxiki

 

Όλα τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας στο "ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ" που διεξήχθη στις ΠΡΕΣΠΕΣ στις 5/9/2015.
Οι αθλητές μας ξεκίνησαν λοιπόν με το δεξί την φετινή αγωνιστική περίοδο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον όπου εκτός από τους εσωτερικούς αγώνες σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και τις προσπάθειές τους σε διεθνές επίπεδο.
Κυπελλούχοι αναδείχθηκαν ο ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ και η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ο ΜΠΕΣΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και το χάλκινο οι: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ και ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΙΑ. Θέση στην 8άδα κατέκτησαν ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( 6ος ) και ΣΙΑΚΗΡ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ( 8ος ).Εξαιρετική και ελπιδοφόρα η συμμετοχή των 2 παμπαίδων μας που πέρασαν γύρο στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( 19oς ) και ο ΜΠΑΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 22ος ). Πολύ καλή και η παρουσία της ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΑΝΑΗΣ η οποία κατέκτησε την 16η θέση.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές μας και ευχαριστεί τον Ο.ΞΙ.Φ για την φιλοξενία.

 

 

ACD

 


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Όλο και περισσότερα νέα παιδιά εμπιστεύονται οι γονείς τους στη ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ .Οι εγγραφές νέων αθλητών ,στα τμήματα των αρχαρίων του Συλλόγου μας, ξεκίνησαν από αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ,γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους προπονητές του Συλλόγου μας ,οι οποίοι καθημερινά στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Συλλόγου μας ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51-ΑΙΓΑΛΕΩ ,210 5910876 ) ,φροντίζουν όχι μόνο για την αρτιότερη εκμάθηση των μυστικών της ξιφασκίας ,αλλά και την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών στις ιδέες και αξίες του αθλητισμού

 

ASDE