ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΒΙΒΛΙΑ

 

ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ

 

arxiki

 

Την Πέμπτη στις 24 Ιουνίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το προεδρείο των μαθητών και την Διεύθυνση του Σχολείου, πραγματοποίησε μια ωραία εκδήλωση στον χώρο της βιβλιοθήκης του 6ου Λυκείου Αιγάλεω.

 

Οι μαθήτριες από το προεδρείο του δεκαπενταμελούς Μαρία Μπόγδανου, Δανάη Παντελή και Ευγενία Ξυγκόρου (όλες μαθήτριες της Γ' Λυκείου) πήραν την πρωτοβουλία να δωρίσουν στο σχολείο, από το οποίο σε λίγες μέρες αποφοιτούν, βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του.

 

Το κόστος των βιβλίων καλύφθηκε από χρήματα που συγκέντρωσαν στις μαθητικές εκδηλώσεις του δεκαπενταμελούς κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

 

Στο χώρο της βιβλιοθήκης παραβρέθηκαν πολλοί μαθητές της Γ' Λυκείου, η Διευθύντρια κ. Διονυσία Γκούσκου, η υποδιευθύντρια κ. Θεοδοσία Καπετανίδου πολλοί καθηγητές και καθηγήτριες από το Σύλλογο Διδασκόντων του Λυκείου και αρκετά μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Η εκδήλωση πήρε αναγκαστικά και χαρακτήρα αποχαιρετισμού της Γ' Λυκείου. Εκ μέρους του σχολείου η Διευθύντρια και υποδιευθύντρια που πήραν τον λόγο συνεχάρησαν τις μαθήτριες για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν βιβλία στην βιβλιοθήκη του σχολείου. Ευχήθηκαν επίσης σε όλους τους απόφοιτους του Λυκείου καλή σταδιοδρομία.

 

Από την μεριά τους οι μαθητές/τριες ευχήθηκαν στην Διευθύντρια κ. Διονυσία Γκούσκου καλή συνταξιοδότηση, προσφέροντας συμβολικά ένα αναμνηστικό δώρο και την ευχαρίστησαν για τη συμπαράστασή της κατά τη διάρκεια του έτους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ανδρέας Ρηγάτος με την σειρά του ευχαρίστησε και αυτός την διευθύντρια για την καλή τους συνεργασία τα τελευταία χρόνια, και στους μαθητές που αποφοιτούν ευχήθηκε καλή συνέχεια ότι και αν κάνουν μετά το λύκειο.

 

Ο πρόεδρος απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων που αποχωρούν κ.κ. Νίκη Παπαΐωάννου και Αναστασία Ξυγγόρου-Πασχάλη (διετέλεσαν γραμματέας και πρόεδρος αντίστοιχα στο προηγούμενο Δ.Σ.) τα ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σύλλογο Γονέων, όσα χρόνια τα παιδιά τους φοιτούσαν στο λύκειο.

 

Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκε από το αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω κ. Γιώργο Κατρίτση το κύπελλο στους μαθητές της Σκακιστικής Ομάδας του 6ου Λυκείου (Στέφανος Μίχας, Ρηγάτου Βασιλική, Καραγεωργίου Λευθέρης) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες Γυμνασίων Λυκείων που διοργανώθηκαν στον ίδιο χώρο της βιβλιοθήκης.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική. Ο ταλαντούχος μουσικός και μαθητής της Γ' Λυκείου, Δημήτρης Κιαμές με την κιθάρα του και η μαθήτρια Μαίρη Ματζούνη με την πολύ ωραία φωνή της τραγούδησαν ενθουσιάζοντας όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ακολούθησαν κεράσματα που προσέφεραν

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Σχολείο.Να σημειώσουμε επίσης ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης αρκετοί από τους παρευρισκόμενους μαθητές δανείστηκαν βιβλία από την βιβλιοθήκη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

dorea vivlivn 6olykeio

 

 

DSC 0185

 

DSC 0118

 

DSC 0142

 

DSC 0159

 

DSC 0194

 

DSC 0201

 

DSC 0204