ΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ WÜRTH HELLAS SA

 

 4olyk ARXIKI

 

 

 

Την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου του 2016 η εταιρεία Würth Hellas SA είχε την τιμή να φιλοξενήσει στα κεντρικά της γραφεία στο Κρυονέρι, 16 μαθητές της 3ης Λυκείου από το 4ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο του Αιγάλεω.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κύριο Λαμπρόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους της εταιρείας και ακολούθησε εκπαιδευτική παρουσίαση από τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας κύριο Λιανό Γιάννη με επικέντρωση στα οικονομικά και λογιστικά θέματα. Στη συνέχεια,  ακολούθησε η ομιλία του HR Planning & Development Manager κυρίου Χατζηγιαννίδη Δημήτρη για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Τόσο η εταιρεία όσο και οι νεαροί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από την συνάντηση αυτή, καθώς κάθε πληροφορία που παρέχετε σε μαθητές για οργάνωση και λειτουργία μιας εταιρείας συμβάλει ουσιαστικά και είναι πολύτιμος συνδετικός κρίκος του εκπαιδευτικού συστήματος με τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η εταιρεία Würth Hellas κατέχει ηγετική θέση και εξειδίκευση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο www.wurth.gr.

 

 

 

 

4olyk 02

 

 

 

4olyk 03

 

 

 

 

 4olyk 01

 

4olyk 04