ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

 

 Estia ARXIKI

 


Η Μορφωτική Εκδρομική Εστία Αιγάλεω ξεκίνησε την καινούρια χρονιά με μια χαρούμενη γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας στο Κέντρο Πολιτισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ” την Κυριακή, 17-1-2016.
Η φιλόξενη σκηνή του ιδιαίτερου αυτού χώρου γέμισε με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές του συλλόγου, που τραγούδησαν κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο, υπό τις οδηγίες της  χοροδιδασκάλου του συλλόγου, κ. Γεωργίας Γκρίτζιου. Η συμμετοχή και η χαρούμενη διάθεση όλων μας έκανε να νιώσουμε υπέροχα!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Φιλαρμονική του Δήμου μας που ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμά μας και ξεκίνησε τη γιορτή!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Κωνσταντίνος Γκέλης,  η κ. Γιάννα Χριστόγλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο κ. Μάκης Ζάχαρης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Νίκος Νικητάκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο κ. Γιάννης Γκίκας του συνδυασμού “Συμμαχία για το Αιγάλεω”, η κ. Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Κωνσταντίνος Σάμιος, πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Απόλλων”, η κ. Μαρία Βαμβακοπούλου, συγγραφέας, και η κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που  παρευρεθήκατε στη γιορτή μας και ιδιαίτερα αυτούς που  συνεισέφεραν  τρόφιμα  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή και Δημιουργική η Καινούρια Χρονιά, με Υγεία και Αγάπη!

 

Φωτογραφίες: Μαίρη Σαλογιάννη

 

 

Estia 01

 

 

Estia 02

 

 

Estia 03

 

 

 

 

 

 

 

Estia 03

 

 

 

Estia 04

 

 

 

Estia 05

 

 

 

 

Estia 06

 

 

 

Estia 07

 

 

 

Estia 09

 

 

Estia 10

 

 

 

 

Estia 12

 

 

Estia 12

 

 

 

Estia 13

 

 

 

Estia 14

 

 

Estia 15

 

 

 

Estia 16 jpg

 

 

 

Estia 17

 

 

Estia 18

 

 

 

 

 

 Estia ARXIKI