“ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;”

3 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...

 

 

 

 

THEOM-ARX

 

 

 

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες

Ο Καλλιτεχνικός Πνευματικός Σύλλογος Αιγάλεω, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη με χαρά σας ανακοινώνουμε το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό?» του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη στην θεατρική αίθουσα του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο στο Χαϊδάρι στις 30 Ιουνίου (ΠΡΕΜΙΕΡΑ) και 1 και 2 Ιουλίου 2017( ΕΙΔΙΚΉ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ). Ένα ιδιαίτερο έργο, ανατρεπτικό, αστείο, κοινωνικό, που θίγει κάποια σημαντικά και ευαίσθητα θέματα που ο καθένας μας μπορεί να τα έχει βιώσει σε ένα βαθμό και για αυτό το λόγο το κάνει τόσο ξεχωριστό. Με ενθαρρυντικά σχόλια από ανθρώπους που είχαμε την χαρά να τους φιλοξενήσουμε στις πρόβες μας και να μοιραστούν την γνώμη τους μαζί μας και τα σχόλια τους. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο μας που οι υπεύθυνοι του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς τον χώρο τους και μας παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε ότι τους ζητήσουμε για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την παράσταση μας. Μας βοήθησαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και μας παραχώρησαν τον χώρο τους στον οποίο έχουν ανεβεί σημαντικά έργα να κάνουμε και εμείς την παράσταση μας, όταν ο δήμος Αιγάλεω μας αγνόησε για άλλη μια φορά. Οπότε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της κλινικής κύριο Ισίδωρο Πρόιο που από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε και μας έδωσε πλήρη ελευθερία και απίστευτη υποστήριξη σε ότι χρειαστήκαμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον υπέυθυνο του μουσείου του ΨΝΑ Δρομοκαιτειο Κώστα Παντελάκη του οποίου η βοήθεια ήταν καθοριστική για την υλοποίηση και την συνεργασία μας με το ίδρυμα.

Και λίγα λόγια για το έργο μας…

Μια ιδιαίτερη παράσταση. «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό?» του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη που μας παραχώρησε το έργο του χωρίς κανένα κέρδος για τον ίδιο και μας έδειξε την εμπιστοσύνη του. Μια κωμωδία καταστάσεων, με έξυπνες ατάκες, ανατροπές, κοινωνικά μηνύματα και προβληματισμούς. Η ιστορία του Βασίλη, ενός άνεργου νέου που θέλει να πιάσει δουλειά σαν λογιστής σε μια ψυχιατρική κλινική και περιμένει τον γιατρό της κλινικής να υπογράψει την πρόσληψη του ώστε να μην χάσει το σπίτι του. Περιμένοντας τον γιατρό ο Βασίλης γνωρίζει την Μερόπη που είναι γραμματέας του γιατρού και ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Βασίλη όπως και κάθε άντρα που γνωρίζει στη ζωή της, προσπαθώντας να τον αποπλανήσει με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Θα γνωρίσουμε την κυρία Ελισάβετ, μία τρόφιμο της κλινικής, μια παλαιά ηθοποιό αρχαίου δράματος που περιμένει και αυτή με τη σειρά της να δει τον γιατρό. Επίσης είναι η κυρία Θεώνη, μια δασκάλα δημοτικού σχολείου με πάρα πολλά νεύρα που μισεί τα παιδιά και ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει είναι να της γράψει περισσότερα φάρμακα ο γιατρός από αυτά που ήδη παίρνει και που έχουν ήδη παρενέργειες. Τέλος θα γνωρίσουμε και τον κύριο Μιχάλη, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά τον γιατρό ύστερα από προτροπή της γυναίκας του, επειδή θέλει να παντρευτεί την αγελάδα του… Η συνέχεια επί σκηνής…

Την σκηνοθεσία του έργου την έχει αναλάβει ο Θεοχάρης Βρεττός. Τους ρόλους ενσαρκώνουν, η Ιωάννα Ρόμπα στο ρόλο της γραμματέως Μερόπης, ο Γιώργος Πάντος στον ρόλο του λογιστή Βασίλη, η Δήμητρα Ρούσσου στο ρόλο της ηθοποιού αρχαίου δράματος Ελισάβετ, η Κατερίνα Κολοβού στο ρόλο της νευρικής δασκάλας Θεώνης. Και ο Θεοχάρης Βρεττός στο ρόλο του κυρίου Μιχάλη που θέλει να παντρευτεί την αγελάδα του. Η συγγραφή του έργου ανήκει στον Θανάση Λιούνη, την σκηνογραφία έχουν αναλάβει οι ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ αλλά και ο Κος Κώστας Παντελάκης με την ευγενική παραχώρηση αντικών για τα σκηνικά μας. Τον φωτισμό και τον ήχο ο Μάκης Ζήρας. Τους ευχαριστούμε που μας βοηθάνε αφιλοκερδώς. Τέλος να αναφέρουμε τους χορηγούς που μας ενίσχυσαν οικονομικά για να μπορέσουμε να προωθήσουμε το έργο μας και να το διαφημίσουμε. Οι χορηγοί μας είναι οι εξής: το εστιατόριο - pizzaria MAXWILL’S, η καφετέρια RnR και το βιβλιοπωλείο ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΤΟΥΛΑΣ. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δείχνετε εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουμε να σας δούμε όλους από κοντά !!!

THEOM-AFIS