Το βιβλίο «Το Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω στον χώρο και στον χρόνο»

πήγε … στο σχολείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

mparoytadiko 01

 

 

  «Το Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω στον χώρο και στον χρόνο» διανεμήθηκε στις σχολικές βιβλιοθήκες. Οι συντελεστές του βιβλίου Αγαπητού Ευαγγελία, εκπαιδευτικός – συγγραφέας, Αδαμόπουλος Κων/νος, εκπαιδευτικός (σύζυγος της εκλιπούσης συγγραφέως Φωτεινής Καράμπελα) και Μπατσάρας Κυριάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων (χορηγός της έκδοσης), με επιστολή τους ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Αιγάλεω  κ. Μπίρμπα Δημήτρη και το δημοτικό συμβούλιο, διότι δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας να προσεγγίσουν την ιστορία της και ευχήθηκαν η μελέτη του βιβλίου να αποτελέσει αφορμή, ώστε οι νέοι Αιγαλιώτες με τη σειρά τους να επαυξήσουν τις γνώσεις μας για το παρελθόν του τόπου και να διαμορφώσουν με ευαισθησία το μέλλον του.

   Ο κ. Μπατσάρας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου, είχε δεσμευθεί ότι τα όποια κέρδη θα γίνουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με την απόφασή του αυτή συντάχθηκαν και οι άλλοι δύο συντελεστές του βιβλίου, που του είχαν εκχωρήσει τα δικαιώματά τους. Μετά από μία εβδομάδα τα αντίτυπα της πρώτης έκδοσης εξαντλήθηκαν. Τότε ο ίδιος ο κ. Μπατσάρας παρέδωσε τα τρόφιμα στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασιλειάδη Στέλιο.

   Το βιβλίο επανεκδόθηκε και εξαντλήθηκε, κι έτσι για μια ακόμη φορά, στις 17/7/2017, ο κ. Μπατσάρας περέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του.