ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

ΧΟΡΕΨΑΝ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΤΟ

7ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΠΑΜΠΑΛΙΩΤΩΝ

 

 

 

 

FAN 7

 

Σύσσωμοι οι Μπαμπαλιώτες έδωσαν το παρόν στο 7ο Συναπάντημα Μπαμπαλιωτών. Για άλλη μια χρονιά μαζευτήκαμε όλοι στην πλατεία του χωριού μας και διασκεδάσαμε, γλεντήσαμε και το κέφι μας απογειώθηκε στα ουράνια. Τα πυροτεχνήματα στον έναστρο ουρανό σηματοδότησαν την έναρξη του γλεντιού. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά όλους τους Μπαμπαλιώτες, που κάθε χρόνο βρίσκονται εκεί και ελέπουν ο είς τον άλλον!!! Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Θεοφάνης Κοντοχρήστος, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε όλους, κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο του χωριού Αναστάσιο Αποστολάκη για να απευθύνει χαιρετισμό, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμφιλοχίας και τον συγχωριανό Παύλο Θεωδορίδη. Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμφιλοχίας Αθανάσιος Κακαρούνας.

Κατόπιν τούτου οι σεφ φόρεσαν τους σκούφους, με αρχισεφ τον Γιώργο Ξανθόπουλο και στο πλάι του μια μεγάλη γκάμα εθελοντών όπως τον ακούραστο Παναγιώτη Θεοδωρίδη, τον Βασίλη Μουτεσίδη, τον Γιώργο Αποστολάκη, τον Γρηγόρη Κοντοχρήστο, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών που αγόγγυστα σέρβιραν και εξυπηρετούσαν όλο τον κόσμο όλη τη νύχτα. Οι σχάρες πήραν φωτιά ψήνοντας τα αμέτρητα σουβλάκια και οι μπύρες, το κρασί και το τσίπουρο έρρεαν άφθονα. Και όλα αυτά φυσικά, δωρεάν όπως πάντα, χάρη στις προσφορές των χωριανών και των φίλων!!! Στη μουσική συντροφιά συμμετείχαν ο Γιώργος Σαραφίδης στη λύρα, ο Στέλιος Σαραφίδης στο τραγούδι, η Βασιλική Αστρεινίδου στη λύρα και το τραγούδι, ο Γιώργος Αετόπουλος στη λύρα και το τραγούδι, ο Βασίλης Σωτηριάδης στο νταούλι, ο Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα και ο Στέφανος Τορουνίδης στο βιολί και το τραγούδι. Η προσφορά του ηχοληπτικού εξοπλισμού ήταν ευγενική χορηγία του αξιότιμου φίλου και εξαίρετου ηχολήπτη Βασίλη Γιαννόπουλου (Vgs Sound and Lights). Οι εκπλήξεις της βραδιάς ήταν πολλές. Για πρώτη φορά στο συναπάντημα, ο κόσμος απόλαυσε το ποντιακό φαγητό λάχανα με τα φασούλια, το οποίο επιμελήθηκαν οι κυρίες Ανθούλα Αποστολάκη, Ελευθερία Σωτηριάδου και Θεοδώρα Κοντοχρήστου. Ο Μάνθος Κλεισιάρης εξέπληξε τους πάντες, καθώς έκανε την εμφάνισή του με drone (εναέριο βίντεο και φωτογραφίες). Ο Στέφανος Τορουνίδης συγκίνησε τους πάντες με το βιολί του, καθότι υπήρξε στο παρελθόν ο μουσικός που συμμετείχε σε πολλούς γάμους των χωριανών, αλλά και σε πανηγύρια.

Η βραδιά ήταν εξαιρετική και τα σχόλια των χωριανών ήταν διθυραμβικά.

Ευχαριστούμε θερμά τις ασφάλειες Mega Brokers – Ασφάλειες Καρβούνη για τα μπλουζάκια που φορούσε όλο το επιτελείο που δούλεψε για το συναπάντημα, τους μουσικούς που προσήλθαν αφιλοκερδώς και μας τίμησαν, τον Ερρίκο Παπανίκο και τον Μανώλη Πουλάκη για τα δώρα που προσέφεραν στο συναπάντημα, τον Δημήτρη Σωτηριάδη για την ηχοληψία και τα ηχεία του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδιά, που είναι η ψυχή του συναπαντήματος και κάθε φορά ρίχνουν τον ιδρώτα τους όλο το βράδυ, για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες, που ο καθένας με τον τρόπο του συμβάλλει και εργάζονται με μεράκι και αγάπη.

Πάμε για το 8ο λοιπόν....Και του χρόνου με υγεία. Να μας έχει ο Θεός όλους καλά!!!

 

 

FAN 1

 

 

FAN 2

 

 

 

FAN 3

 

 

FAN 4

 

 

FAN 5

 

 

FAN 6

 

 

FAN 8

 

 

FAN 9

 

 

FAN 10

 

 

FAN 11