THEM ARXIKI

 

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

 

Ο Θεμιστοκλής, ένα ιστορικό σωματείο του Αιγάλεω, επανήλθε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Αθηναϊκών γηπέδων με την συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου και ειδικά ο πρόεδρος κ. Τάκης Μουσκάτ, ένας άνθρωπος που αγαπά τον Θεμιστοκλή και το ποδόσφαιρο, δεν άφησε χωρίς βάσεις το οικοδόμημα. Δηλαδή πρώτο του μέλημα όταν επανίδρυσε την ομάδα, ήταν να δημιουργήσει και τις ακαδημίες του Θεμιστοκλή, όπου παιδιά από τις πιο μικρές ηλικίες και από όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης, να μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Βασικός στυλοβάτης σε αυτό το εγχείρημα είναι μια παλιά δόξα του αιγαλιώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτός που έθεσε το θέμα της δημιουργίας ακαδημιών – πρότυπο στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μουσκάτ και η ιδέα αυτή πήρε σάρκα και οστά. Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανέλαβε Γενικός Υπεύθυνος όλων των υποδομών και μέσα σε μόνο λίγους μήνες, οι ακαδημίες του Θεμιστοκλή έχουν γίνει πραγματική «κυψέλη» νέων αθλητών, καθώς εκατοντάδες είναι τα παιδιά, που στελεχώνουν τα τμήματα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, με τεράστια εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει δημιουργήσει σύγχρονες και εξαιρετικά οργανωμένες ακαδημίες, οι οποίες λαμβάνουν μέρος σε επίσημα τουρνουά, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Επίσης τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θεμιστοκλής θα λειτουργήσει και εφηβικό τμήμα, από το οποίο θα ξεπεταχτούν όλα τα νέα ταλέντα του Θεμιστοκλή, με απώτερο στόχο να επανδρώσουν και την πρώτη ομάδα. Στις ακαδημίες εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνικές και μέθοδοι, που επικρατούν και ισχύουν ανά τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, ενώ εξαιρετικές είναι και οι παροχές που δίδονται στους νέους αθλητές, όπως οι κάρτες υγείας, πλήρης εφοδιασμός αθλητικού υλικού, συνεχείς εκδηλώσεις κτλ.

ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Προπονητές των τμημάτων, πέρα του Γενικού Υπευθύνου κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου, είναι οι γιοι του, Παναγιώτης και Κώστας Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω και επίσης απόφοιτοι της Ελληνικής Γυμναστικής Ακαδημίας με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στις ακαδημίες. Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει και προπονητής τερματοφυλάκων με την ίδια ακαδημαϊκή πορεία, ο οποίος είναι ο Γιώργος Τσαϊλάκης, νυν τερματοφύλακας του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Το φετινό ρόστερ των υποδομών του Θεμιστοκλή είναι χωρισμένο σε τέσσερα τμήματα και πιο συγκεκριμένα στα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ (2008-2010), ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (2006-2007), ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2004-2005), ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2002-2003). Όλα τα τμήματα του Θεμιστοκλή πήραν φέτος μέρος σε τουρνουά, αλλά ειδική μνεία πρέπει να γίνει για το τμήμα των Παμπαίδων, το οποίο από τις αρχές της σεζόν είναι αήττητο και μάλιστα πριν λίγες μέρες πανηγύρισε την είσοδο του και στα τελικά πλεϊ – οφ σχετικού τουρνουά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη 6-7 και 7-8, όπως και κάθε Κυριακή 10-11, στα γήπεδα jumbo επί της Θηβών.
 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Κάθε Δευτέρα, Παρασκευή 7-8, κάθε Τετάρτη 8-9 και κάθε Κυριακή 10-11, στα γήπεδα jumbo.
 ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Κάθε Τρίτη 8.45 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή στις 8 στο γήπεδο Εδέσσης.
 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη στις 8.45 στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημίες του Θεμιστοκλή μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6987 809741, 6949 625522, όπως επίσης και στα γραφεία του σωματείου Κορυτσάς 10.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το παιδικό τμήμα.

 

THEM 5

Λύγας, Τζανής, Νικολέτος

 

THEM 6

Καριώτης, Κόμης, Αθανασίου

 

THEM 2

Γ.Κωνσταντόπουλος

 

THEM 7

Σπάλας, Ταμπακουλάκης, Σαρλάνης

 

THEM 8

Τζέμος, Σαραντινός, Αλεξανδρής

 

THEM 1

Κ.Κωσταντόπουλος

 

THEM 9

Λούτσης, Λεοντσίνης,Τάγης

 

THEM 10

Βίλα,Σούλα, Ρούσσης

 

THEM 11

Ραυτόπουλος Β., Παπαδόπουλος, Ραυτόπουλος Δ.

 

THEM 12

Σκάτζας, Τσαφαράς, Ανδρεαδάκης

 

THEM 3

Π.Κωνσταντόπουλος

 

THEM 4

ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ