«ΒΟΜΒΑ» ΟΛΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΟΥΣΚΑΤ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

Παίκτη που έχει αγωνιστεί αρκετές περιόδους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία με κίνητρο να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, ετοιμάζει ο πρόεδρος του Θεμιστοκλή κ. Τάκης Μουσκάτ. Ο εν λόγω παράγοντας, ο οποίος επανίδρυσε πέρυσι την ιστορική ομάδα της πόλης μας και την έφερε ξανά στην επιφάνεια, κάνει ουσιαστικές κινήσεις προκειμένου αυτή την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας, ο Θεμιστοκλής να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός. Ο Μουσκάτ είναι εδώ και μεγάλο διάστημα σε επαφές με τον συγκεκριμένο παίκτη και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα πριν την σύναψη συνεργασίας, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας.
Από εκεί και πέρα ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μουσκάτ συνεχίζει το πλάνο του για τη νέα περίοδο, όπου σε πρώτη φάση έχει επέλθει συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες, οι οποίοι αποτελούσαν τον βασικό κορμό και συνέβαλαν τα μέγιστα για την εκπληκτική πορεία στον περσινό β΄ γύρο του πρωταθλήματος. Στον Θεμιστοκλή παρέμειναν επίσης και οι Δούλιογλου, Φωτίου, που ανανεώθηκε ο δανεισμός τους από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές.
Αντίθετα με τους παραπάνω, οι Ευθυμιόπουλος, Ασημακούλας επέστρεψαν στον Α.Ο. Αιγάλεω, ενώ στο έμψυχο δυναμικό δεν ανήκουν πλέον και οι Τουλοβασίλης, Δουλκέρογλου και Πολίτης.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.