ΜΕ ΑΝΕΣΗ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

 

 

 

Σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης παρουσιάζει ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω. Η ομάδα της πόλης μας υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βαγγέλη Ζιώγα (κεντρική φώτο) παρουσιάζει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και αυτό απέδειξε περίτρανα στην αναμέτρηση με τον Γαλαξία, τον οποίο υπέταξε εύκολα με 3-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή νίκη για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, η οποία έχει μαζέψει 14 πόντους, έχοντας να επιδείξει ακόμη 2 ισοπαλίες και 7 ήττες (σ.σ. έχοντας κάνει και το ρεπό της).
΄Στο αγωνιστικό «κομμάτι», το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιώγα ανέλαβε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων αναγκάζοντας τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο. Η υπεροχή του Θεμιστοκλή απέφερε καρπούς στο 20’ όταν ο Δούλιογλου με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τους γηπεδούχους. Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες της ομάδας της πόλης μας η οποία ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 35’ με σουτ του Θεοδωράκη έξω από τη περιοχή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Θεοδωράκης στο 75’, αξιοποιώντας την όμορφη ασίστ του Πουλόπουλου.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Ζάγκας, Θεοχάρης, Αξιώτου, Δουλιόγλου, Κοντός (60’ Λαγκαδίτης), Αποστολόπουλος, Θεοδωράκης, Ζιώγας (46’ Πουλόπουλος), Σοπιάδης (70’ Δόσης).