ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ…!!!

 

 

 

Χωρίς πολλά λόγια, …τυμπανοκρουσίες και… πυροτεχνήματα, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, έπειτα και από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αρίωνα με 3-1. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, αυτές τις 7 αγωνιστικές και χωρίς να το περιμένουν πάρα πολλοί (και ειδικά σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο), κάνει αθόρυβα, αλλά σταθερά βήματα και να που μετά από αυτό το διάστημα έπιασε την 2η θέση με 14 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 9-5.
Στο παιχνίδι με τον Αρίωνα ο Θεμιστοκλής έκανε ακόμη μία καλή και μεστή εμφάνιση φτάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση. Είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά την προσωρινή ισοφάριση (1-1 στο 41΄) δεν αγχώθηκε και ξεπέρασε το εμπόδιο των γηπεδούχων.
Στο 21΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κόκα σημείωσε το 0-1, στο 41΄ είχαμε την ισοφάριση και στο 51΄ ο έμπειρος Πουλόπουλος έκανε την ασίστ και ο Φωτίου με προβολή πέτυχε το 1-2. Στο 73΄ ο Δημητρίου πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από την μεσαία γραμμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (5 με 6 αντιπάλους) και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ «γράφοντας» το τελικό 1-3.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Γριμάνης, Θεοχάρης, Αξιώτου, Αθανασίου (60΄ Χριστοφοράτος), Δημητρίου, Γιάκαλος, Θεοδωράκης (44΄ Φωτίου), Κόκα, Πουλόπουλος (90΄ Αλεξανδρής).