ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

ΜΕ ΧΑΡΙΑΤΗ – ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ

ARXARIATT

 

 

Η ατυχία χτύπησε την ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς ο Θανάσης Χαριάτης (φώτο) υπέστη σοβαρή ζημιά στο δεξί γόνατο στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου ΕΣΚΑ της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου 2021 με την Άμιλλα Περιστερίου, όπου ο σύλλογος της πόλης μας έχασε με 67-68 και αποκλείστηκε.

Ο Θανάσης Χαριάτης χάνει όλη την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, όπου ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την Άμιλλα, ο Θανάσης Χαριάτης, στάθηκε άτυχος σε μία φάση, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «… κόλλησε το πόδι στο παρκέ, μπήκε και βγήκε από την θέση του. Κατάλαβα ότι είχα πάθει μεγάλη ζημιά».

Σε πρώτη φάση, ο Χαριάτης έκανε μαγνητική τομογραφία στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ υπό την ιατρική μέριμνα του Ορθοπεδικού – Επιμελητή Β΄, Σπύρου Κουφού, όπου η τελική γνωμάτευση, για τον άτυχο 23χρονο παίκτη έδειξε υφ’ ολική ρήξη χιαστού, μερική ρήξη μηνίσκου και οστικό οίδημα.

Ο Χαριάτης, σύμφωνα με την αγωγή και τις οδηγίες των Ιατρών, θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί, πιθανότατα τον ερχόμενο Μάρτιο ή, Απρίλιο του 2022.

Ο Θανάσης Χαριάτης, που έχει γεννηθεί το 1998, έχει ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται στην περιφέρεια, έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Σαρωνικό Αίγινας. Ακολούθως μεταγράφηκε στον Αμύντα, όπου έπαιζε στο τμήμα U20 της ομάδας, και παράλληλα γυμναζόταν και με το ανδρικό τμήμα, που λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ, συνέχισε στον Φοίνικα Πειραιά όπου πανηγύρισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ το καλοκαίρι του 2020 ήρθε στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 

 

MOUSKX