ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ»…

arxgim

 

Η τεράστια ανταπόκριση, κατ’ επέκταση η επιτυχία, δημιουργεί νέες συνθήκες, νέες απαιτήσεις, και σαφώς περαιτέρω… εμπλουτισμό προϊόντων και γεύσεων. Και οι αδελφοί Ραυτόπουλοι, ο Νίκος και ο Γιώργος, δεν χαλούν χατίρι, αντίθετα, με σεβασμό σε αιτήματα του καταναλωτικού κοινού, σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε τι που «δένει» την σχέση του καταστήματος τους με τον πελάτη!

Έτσι, ενώ ο αρχικός κατάλογος των αυθεντικών και θεσπέσιων σπιτικών γευμάτων που παρείχε το κατάστημα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ», με την έναρξη της επιχείρησης τους πριν δύο μήνες, ήταν από τους πλέον… δυνατούς σε ποικιλία, η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και πλέον στο αμέσως επόμενο διάστημα, με το νέο χρόνο, θα κυκλοφορήσει νέος κατάλογος, με περαιτέρω ποιοτικά προϊόντα και γεύσεις, που αναμένεται να δημιουργήσουν… ντελίριο ενθουσιασμού.

Φοβερά μαγειρεμένα εδέσματα με επίκεντρο την καθημερινή ελληνική παραδοσιακή σπιτική κουζίνα, και φυσικά στις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές, είναι το μεγάλο… όπλο, της επιχείρησης «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ», που κέρδισε και γοήτευσε γευστικά τους πάντες, δηλαδή όλων όσοι δοκίμασαν τα εξαιρετικά προϊόντα της.

Εγγύηση τα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ»… και εν αναμονή του νέου χρόνου και του… νέου εμπλουτισμένου καταλόγου!

Στην αναφορά μας, σας παραθέτουμε τον καθημερινό κατάλογο της επιχείρησης, όπως και την έξτρα παροχή, που αφορά ειδικό ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο μενού, που μπορείτε να προμηθευτείτε για το γιορτινό σας τραπέζι κατόπιν παραγγελίας.

 

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: Δελφών 83 Αιγάλεω (πλησίον ΤΕΙ), τηλ.: 210 5319722, 6989 927955, 6942 579711, DELIVERY: Καθημερινά 12:00 έως 21:00 (Κυριακή Κλειστά).

 

MAKMAGEIR

 

promenu

 

 

 

MAGEDOS

 

 

GEIR1aok

 

 

GEIR9bb

 

magok

 

 

EG1

 

 

EG2

 

EG3

 

EG4

 

EG5

 

EG6

 

 

promenu

 

 

MAGEDOS

 

 

MAKMAGEIR