ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ

 

Αγαπητοί μου Φίλοι & Φίλες,

Στηρίζω την προσπάθεια της Δημοτικής Παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ, και κατεβαίνω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, πιστεύοντας ότι η Πόλη μας πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε

* να κάνουμε το Αιγάλεω πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης * να κάνουμε πιο ανθρώπινη την πόλη μας * να αλλάξουμε την εικόνα στην καθαριότητα, το πράσινο
και την ποιότητα ζωής
* να ξεπεράσουμε τις όποιες αρνητικές συμπεριφορές και
με όπλο τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας,
να σχεδιάσουμε Δημοκρατικά και με την μεγαλύτερη
δυνατή Συμμετοχή των Συμπολιτών μας, την Ανάπτυξη
και ένα Καλύτερο Μέλλον για τον Δήμο μας!

Συμμετέχουμε – Αλλάζουμε τον εαυτό μας και την πόλη μας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα , μεγάλωσα και ζω στο Αιγάλεω . Είμαι παντρεμένος και έχω τέσσερα παιδιά . Τελείωσα το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, την Γαλλική Σχολή (Saint Paul) του Πειραιά και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο The Chartered Institute of Marketing.
Είμαι πιστοποιημένος Εκτιμητής και Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας από τον οργανισμό STAREGISTER και την AMERICAN ACADEMY OF FINANCIAL MANAGEMENT.
Έχω εργαστεί , σαν διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρίες , ενώ έχω διδάξει Διοίκηση πωλήσεων στη Ε.Ε.Δ.Ε. και επαγγελματικό προσανατολισμό στο Saint Paul.
Έχω διατελέσει πρόεδρος του 1ου συνοικιακού συμβουλίου στο Άνω Λιούμη και μέλος ΔΣ σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Σήμερα εργάζομαι σαν Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων- Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ακίνητης Περιουσίας , διατηρώντας δικό μου γραφείο στο Αιγάλεω .