ΣΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΖΟΥΝΙ

 

 

 

Τελικά με την φανέλα του Ζέφυρου Αιγάλεω, στην διοργάνωση του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ, θα ξεκινήσει την σεζόν 2024-2025, ο υψηλόσωμος, Αιγαλιώτης πορτιέρο, Δημήτρης Οζούνι.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αλλά τελικά, πριν λίγο χρονικό διάστημα, επέλεξε να ενταχθεί οριστικά στο έμψυχο δυναμικό του Ζέφυρου Αιγάλεω, που έπειτα από αρκετές σεζόν, ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες για τη νέα περίοδο.

Οι καθημερινές επαγγελματικές του υποχρεώσεις για τα προς το ζην, και το ωράριο προπονήσεων του Ζέφυρου Αιγάλεω, συνετέλεσαν, προκειμένου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, να λάβει αυτή την απόφαση.

Να σημειώσουμε, ότι το καλοκαίρι που πέρασε, ο Οζούνι, έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Αιγάλεω, έπειτα από 14 χρόνια, καθώς είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του εν λόγω σωματείου.

Γεννημένος το 1997 και μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω, ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών από τα τμήματα υποδομής του Ορφέα Αιγάλεω, ενώ έκανε ντεμπούτο με το ανδρικό τμήμα του σωματείου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, την σεζόν 2013-2014, σε ηλικία 16 ετών, και το τελευταίο του ματς με τους «κόκκινους» του Αιγάλεω, ήταν το Άτλας Κυψέλης – Ορφέας Αιγάλεω 3-3, στις 18 Μαϊου 2024.

Όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια ήταν παρόντας σε καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές του Ορφέα Αιγάλεω, όπου μέχρι πριν λίγο καιρό, υπερασπίστηκε, συνολικά, την εστία του σε 17 ματς της Γ΄ ΕΠΣΑ και σε 18 της Β΄ ΕΠΣΑ.