ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΡΦΩΝΙΔΗ

 

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, ένας καλός και ταπεινός Αιγαλιώτης, ο Μπάμπης Μορφωνίδης, ένας ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ και εκ των ιδρυτών του Ζέφυρου Αιγάλεω.

Ως ποδοσφαιριστής, είχε παίξει σε μικρή ηλικία στα τσικό του Αιγάλεω, εννοείται στον Ζέφυρο Αιγάλεω, αλλά και στην Δάφνη Δαφνίου, σε πολύ παρελθόντα έτη.

Εκ των ιδρυτικών μελών του Ζέφυρου Αιγάλεω, παρόντας όταν επανασυστάθηκε το 1984, υπήρξε για αρκετά χρόνια, ως επί το πλείστον, Γενικός Αρχηγός, αλλά και από άλλα διοικητικά πόστα, βοηθώντας την ομάδα, με όποιον τρόπο μπορούσε, καθώς αγαπούσε με πάθος τον σύλλογο, την ιστορία του, την γειτονιά του και την πόλη μας, δίχως να επιζητά, σε προσωπικό επίπεδο, δάφνες και αναγνώριση.

Ήταν ταπεινός ως χαρακτήρας, άρα, και το ίδιο ως παράγοντας, επιτελώντας με αυταπάρνηση το καθήκον του για τον αγαπημένο του σύλλογο.

Ένας ακόμη αγνός “Ευπατρίδης” του παλιού, καλού, αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μια μορφή που πρέπει να μείνει ως παράδειγμα για τις νέες γενιές.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Σε ανάρτηση του, ο σύλλογος, ανέφερε τα εξής:

«H οικογένεια του Ζέφυρου έχασε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του τον Μορφωνίδη  Χαράλαμπο, που για χρόνια εργάστηκε με πάθος σε διάφορα διοικητικά πόστα του συλλόγου μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και για να τον τιμήσουμε θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον προσεχή αγώνα του συλλόγου μας».

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το πρωί (στις 11) της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αιγάλεω, ενώ η κηδεία του θα γίνει από το Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.