ΓΕΡΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων, ο ιστορικός Αχαρναϊκός, είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει μία σπουδαία ποδοσφαιρική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025, όπου θα λάβει μέρος στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, ανακοινώνοντας, τις επόμενες μέρες, εφόσον οριστικοποιηθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες, την απόκτηση του 21χρονου ταλαντούχου, Αιγαλιώτη παίκτη, Βασίλη Ραυτόπουλου.

Στα μέσα περίπου του Ιουνίου, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, δεν θέλησε να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Άρη Πετρούπολης, που λαμβάνει μέρος στην Γ΄ Εθνική, προτιμώντας να επιλέξει για τη νέα περίοδο μία ομάδα, που σαφώς θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και υψηλούς στόχους.

Αρκετές οι ομάδες, εντός και εκτός Ατικής, με τις οποίες ήρθε σε επαφή ο Βασίλης Ραυτόπουλος και μεταξύ αυτών και ο ιστορικός Αχαρναϊκός, ο οποίος μάλιστα είχε βολιδοσκοπήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον παίκτη, αλλά τότε δεν είχε ευδοκιμήσει η υπόθεση με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να πηγαίνει, μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, Δημήτρη, στη Νέα Ιωνία και την Α΄ Αθήνας.

Μπορεί τότε η υπόθεση μεταξύ Βασίλη Ραυτόπουλου και Αχαρναϊκού να μην προχώρησε, αλλά οι δίαυλοι επικοινωνίας παρέμειναν.

Εν συνεχεία ο 21χρονος, μεσούσης της περιόδου, πήγε στον Άρη Πετρούπολης και πριν 15 μέρες περίπου, έμεινε ελεύθερος.

Ο Αχαρναϊκός παρακολουθούσε την εξέλιξη του, το οκ από τον προπονητή Θεόφιλο Καλύβα υπήρχε και έτσι η ιστορική ομάδα του Μενιδίου μπήκε στο παιχνίδι…

Τα προηγούμενα 24ωρα οι διαπραγματεύσεις εντάθηκαν και οι πληροφορίες, θέλουν, να υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ταχυδυναμικός, ορεξάτος, αλλά και “φαντεζί”, Βασίλης Ραυτόπουλος, είναι μία περίπτωση που… ταιριάζει γάντι στο πρότζεκτ του ιστορικού, αλλά και φιλόδοξου, Αχαρναϊκού, που μετά από πέντε (5) σεζόν, θέλει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

 

 

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ταχυδυναμικός, αλλά και άριστος χειριστής της μπάλας, Βασίλης Ραυτόπουλος, έχει γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2003 και αγωνίζεται, επί το πλείστον, στις πτέρυγες της επίθεσης.

Ο συμπολίτης μας, ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες του Αιγάλεω.

Ακολούθως, πήγε σε αυτές του Άγιαξ Ταύρου, και την σεζόν 2017-2018, σε ηλικία 14 ετών, έπαιξε σε πέντε (5) παιχνίδια της Β΄ ΕΠΣΑ με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, την ομάδα της συνοικίας του.

Την επόμενη χρονιά (2018-2019) με τον Θεμιστοκλή στην Γ΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 24 αγώνες και σημείωσε 5 γκολ, ενώ την σεζόν 2019-2020, ξεκίνησε με το αιγαλιώτικο σωματείο στην Γ΄ ΕΠΣΑ, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στο β΄ μισό φόρεσε την φανέλα του Άτταλου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, με το οποίο το καλοκαίρι του 2022 κέρδισε τον τίτλο του Πρωταθλητή με την Κ19 της ΠΑΕ στην ηλικιακή διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2, και ακολούθως, σε ενέργεια αναβάθμισης του, εντάχθηκε στο ανδρικό ρόστερ της ΠΑΕ Αιγάλεω για την σεζόν (2022-2023) στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, στο οποίο και κατέγραψε συμμετοχές.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 20χρονος Βασίλης Ραυτόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ Αιγάλεω, συμφώνησε με τη Νέα Ιωνία, όπου σε αυτό το α΄ μισό της περιόδου 2023-2024 στην Α΄ ΕΠΣΑ, κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα (1) γκολ, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στον Άρη Πετρούπολης, όπου είχε οκτώ (8) συμμετοχές και ένα (1) γκολ (στο ματς με τον Περαμαϊκό) στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.