ΜΕ ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

ΤΟ “ΑΙΓΑΛΕΩ Β” ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

 

Ο Ξενοφών (Άκης) Μπελεγρίνης, όπως έκανε γνωστό ο ερασιτέχνης Αιγάλεω ΑΟ το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2024, θα είναι ο νέος προπονητής του “Αιγάλεω Β”, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2024-2025.

Γεννημένος το 1981, έπαιξε ως ποδοσφαιριστής, στον ΑΟ Χαϊδαρίου, πανηγυρίζοντας με τον γειτονικό σύλλογο συνεχείς ανόδους από την Δ΄ στην Β΄ Εθνική. Συνέχισε με την Καλλιθέα στην SUPER LEAGUE, ακολούθησε ο Θρασύβουλος για τρία (3) χρόνια, ενώ ακόμη πέρασε από Διαγόρα Ρόδου, Κόρινθο και ξανά από τον ΑΟ Χαϊδαρίου. Έκλεισε την καριέρα του στις Κυκλάδες, όπου αγωνίστηκε με τον ΑΟ Σύρου και τον ΑΟ Πάγου.

Κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Πάγου στην Σύρο, μετέπειτα πάλι στο ίδιο νησί με τον ΑΟ Βήσσα, συνεργάστηκε με την Ελλάς Σύρου, στον ΑΟ Χαϊδαρίου ως υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων Κ15, Κ16, Κ17, ενώ διετέλεσε και Ενωσιακός Προπονητής της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο Αιγάλεω επίσης, πέρα από το τμήμα “Αιγάλεω Β” της Γ΄ ΕΠΣΑ (θα αγωνίζονται αθλητές γεννηθέντες του 2008), θα είναι και υπεύθυνος όλων των μικρών τμημάτων της ακαδημίας.

 * Στην κεντρική φώτο, από αριστερά ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ και άμεσος συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην ΠΑΕ Αιγάλεω, Κώστας Διάλλας, ο Άκης Μπελεγρίνης και ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών του Σίτι, Σπύρος Κολοκοτρώνης.