ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

 

Μπορεί η ανακοίνωση της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ να προκάλεσε προβληματισμό, σε πολλούς, αλλά η ΠΑΕ Αιγάλεω, παρά τους περιορισμούς (που δεν είναι και οι πλέον απαγορευτικοί), φαίνεται να κάνει τα κουμάντα της, αλλά και τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο.

 

ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Όσο αφορά τους περιορισμούς, η ΠΑΕ Αιγάλεω μπορεί να κάνει μεταγραφή οποιουδήποτε Έλληνα ποδοσφαιριστή μέχρι 25 ετών (γεννηθείς το 2000), αλλοδαπούς μέχρι 23 ετών, ενώ μπορεί να κάνει και τρεις (3) μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών, είτε πρόκειται για Έλληνες, είτε για αλλοδαπούς ή, κοινοτικούς.

 

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Στον πάγκο του Αιγάλεω για τη νέα σεζόν 2024-2025 θα συνεχίσει να είναι, καθώς έχει επέλθει συμφωνία, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης (φώτο αριστερά). Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, είχε επιστρέψει στον πάγκο του Σίτι (είχε θητεύσει και παλαιότερα επί Προεδρίας Άρη Παλτόγλου) στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου του 2024, όταν είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Παντέλη. Επί ημερών του, σε αυτό το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, η ομάδα της πόλης μας, έλαβε μέρος στην διαδικασία των πλεϊ – άουτ και στον Καστοριανό τεχνικό πιστώνεται βασικό μερίδιο για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Όσο αφορά τους άμεσους συνεργάτες του, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, και πληροφορίες θέλουν, να υπάρχουν συζητήσεις με τον Κώστα Διάλλα (φώτο δεξιά), που παράλληλα είναι και Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ 7 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΚΟΜΗ 9

Σύμφωνα με την έως τώρα διαμορφωμένη κατάσταση, με την ΠΑΕ Αιγάλεω ανανέωσαν – όπως θέλουν οι πληροφορίες - την συνεργασία τους για τη νέα περίοδο 2024-2025, επτά (7) παίκτες και συγκεκριμένα: Ο 27χρονος πορτιέρο Ηλίας Κυρίτσης, ο 26χρονος επιθετικός Γιώργος Νταβιώτης, ο 29χρονος στόπερ Άγγελος Ζιούλης, ο 28χρονος στόπερ Κώστας Καρρίκι, ο 25χρονος αμυντικός χαφ Πάρις Μπάμπης, ο 27χρονος αμυντικός Ηλίας Ευαγγέλου και ο 26χρονος αμυντικός χαφ Νίκος Κωνσταντακόπουλος.

Επίσης, συμβόλαιο – συμφωνία για 2ο χρόνο με την ομάδα (2024-2025), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν, ο 26χρονος Χαλκιδαίος επιθετικός Γιάννης Βάρκας, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Αντόνιο Μίκο, ο 23χρονος επιθετικός Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο 21χρονος τερματοφύλακας Γκλέμπ Νεσποσουντνίϊ, ο 25χρονος ακραίος μπακ – χαφ Κώστας Τάμπας, ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Βασίλης Πολίτης, ο 24χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Τσιμόπουλος, ο 27χρονος Θεσσαλονικιός μέσος Τάσος Δημητριάδης και ο 19χρονος πορτιέρο Δημήτρης Φονταλής.

 

ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ

Με την ΠΑΕ Αιγάλεω δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν, ο 25χρονος φορ Ιωακείμ Ζυγκερίδης, ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Μπόγκνταν (Bogdan) Σταμένκοβιτς και ο 33χρονος αριστερός μπακ – χαφ, Μάκης Παυλάκης.

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Επίσης, σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό, που είχε ξεκινήσει η ΠΑΕ Αιγάλεω, το περασμένο καλοκαίρι του 2023, παρελθόν υφίστανται ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο του 2024, αλλά και την λήξη της περιόδου, πριν λίγο χρονικό διάστημα, συνοπτικά οι, Μπρέμπος, Τασιούλης, Δούμας, Πριόνας, Καλουντζής, Χριστοφιλόπουλος, Μπάλλας, Καμαρά, Μαραθωνίτης, Πέτκοβιτς, Γκάβριτς, Μπαστακός, Μπλάκσον, Μίσκου, Ικεότσα, Κατσιμήτρος, Ραμίρεζ, Κολλάς, Ζαροκώστας, Ναζίμ, Γαρουφαλιάς, Τσουπάνος, Χατζηδίμπας, Θεολόγου.


* Υπάρχει και ο Μπάρδας, που δεν μπορέσαμε να “οριοθετήσουμε” την υπό διαμόρφωση κατάσταση με την σχετική περίπτωση