ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Ξεκινάει, μάλλον, από Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, με την πρώτη συνάντηση του τεχνικού τιμ και του έμψυχου δυναμικού, τη νέα χρονιά για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, η ΠΑΕ Αιγάλεω.

Το αρχικό στάδιο θα διεξαχθεί στην πόλη μας, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς θα ακολουθήσουν προφανώς επίσημες ανακοινώσεις, θα λάβει χώρα στο ορεινό Καρπενήσι Ευρυτανίας από τις 12 έως τις 24 Αυγούστου 2024, όπου εκεί το Σίτι, μάλλον θα δώσει και τρία (3) φιλικά ματς.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στις 12 Ιουλίου 2024 είχαμε γράψει για την σίγουρη ανανέωση συνεργασίας του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και την έναρξη συνεργασίας για τον γυμναστή Κώστα Διάλλα.

 

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με ανακοινώσεις – αναρτήσεις, χθες Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, η ΠΑΕ Αιγάλεω, ανέφερε τα εξής για το τεχνικό τιμ:

«Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024 - 25 στο πρωτάθλημα της Super league 2.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του Συλλόγου δείχνει ότι θέλει η ομάδα να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστική και στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Η παρουσία και το έργο του στην ομάδα από τον Ιανουάριο, η γνώση των καταστάσεων που επικρατούν σε συνθήκες διαρκούς ανταγωνισμού, η προπονητική εμπειρία και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο αποτελούν τη σημαντικότερη παρακαταθήκη για μία επιτυχημένη νέα σεζόν!

Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ολοκληρώνει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την στελέχωση του προπονητικού team που θα πλαισιώσει τον προπονητή μας Απόστολο Χαραλαμπίδη τη νέα αγωνιστική σεζόν 2024 -25 στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Συγκεκριμένα:

Αλέξης Μαντζούνης: Βοηθός προπονητή

Παναγιώτης Οικονόμου: Προπονητής Τερματοφυλάκων

Κώστας Διάλλας: Γυμναστής».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Είχαμε αναφέρει στις 12 Ιουλίου 2024, σε συνοπτικό άρθρο μας:

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ

Σύμφωνα με την έως τώρα διαμορφωμένη κατάσταση, με την ΠΑΕ Αιγάλεω ανανέωσαν – όπως θέλουν οι πληροφορίες - την συνεργασία τους για τη νέα περίοδο 2024-2025, επτά (7) παίκτες και συγκεκριμένα: Ο 27χρονος πορτιέρο Ηλίας Κυρίτσης, ο 26χρονος επιθετικός Γιώργος Νταβιώτης, ο 29χρονος στόπερ Άγγελος Ζιούλης, ο 28χρονος στόπερ Κώστας Καρρίκι, ο 25χρονος αμυντικός χαφ Πάρις Μπάμπης, ο 27χρονος αμυντικός Ηλίας Ευαγγέλου και ο 26χρονος αμυντικός χαφ Νίκος Κωνσταντακόπουλος.

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Επίσης, συμβόλαιο – συμφωνία για 2ο χρόνο με την ομάδα (2024-2025), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν, ο 26χρονος Χαλκιδαίος επιθετικός Γιάννης Βάρκας, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Αντόνιο Μίκο, ο 23χρονος επιθετικός Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο 21χρονος τερματοφύλακας Γκλέμπ Νεσποσουντνίϊ, ο 25χρονος ακραίος μπακ – χαφ Κώστας Τάμπας, ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Βασίλης Πολίτης, ο 24χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Τσιμόπουλος, ο 27χρονος Θεσσαλονικιός μέσος Τάσος Δημητριάδης και ο 19χρονος πορτιέρο Δημήτρης Φονταλής.

ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ

Με την ΠΑΕ Αιγάλεω δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν, ο 25χρονος φορ Ιωακείμ Ζυγκερίδης, ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Μπόγκνταν (Bogdan) Σταμένκοβιτς και ο 33χρονος αριστερός μπακ – χαφ, Μάκης Παυλάκης.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Επίσης, σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό, που είχε ξεκινήσει η ΠΑΕ Αιγάλεω, το περασμένο καλοκαίρι του 2023, παρελθόν υφίστανται ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο του 2024, αλλά και την λήξη της περιόδου, πριν λίγο χρονικό διάστημα, συνοπτικά οι, Μπρέμπος, Τασιούλης, Δούμας, Πριόνας, Καλουντζής, Χριστοφιλόπουλος, Μπάλλας, Καμαρά, Μαραθωνίτης, Πέτκοβιτς, Γκάβριτς, Μπαστακός, Μπλάκσον, Μίσκου, Ικεότσα, Κατσιμήτρος, Ραμίρεζ, Κολλάς, Ζαροκώστας, Ναζίμ, Γαρουφαλιάς, Τσουπάνος, Χατζηδίμπας, Θεολόγου.

* Υπάρχει και ο Μπάρδας, που δεν μπορέσαμε να “οριοθετήσουμε” την υπό διαμόρφωση κατάσταση με την σχετική περίπτωση

 

Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Χθες, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, η ΠΑΕ σε ανάρτηση ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την αποδέσμευση από την ομάδα των ποδοσφαιριστών:

  1. 1. Blackson Delvechio Emile, 2. Nazim David, 3. Ramirez Christian Ezequiel, 4. Stamenkovic Bogdan, 5. Ζιγκερίδη Ιωακείμ, 6. Θεολόγου Παντελή, 7. Κολλά Χρήστου, 8. Παυλάκη Ευθύμη, 9. Κατσιμήτρου Δημητρίου, 10. Τσουπάνου Νικόλαου, 11. Ikeocha Philip, 12. Misku Markeljan, 13. Γαρουφαλιά Ηρακλή, 14. Ζαροκώστα Σταύρου

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τη συμβολή τους στην περσινή πορεία μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία».

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΠΑΕ Αιγάλεω, ήρθε σε συμφωνία με εταιρεία, προκειμένου ο τομέας επικοινωνίας της, δηλαδή η παρουσία της και η ενημέρωση, όσο αφορά στα Social Media, κ.α., σχετικά με την καθημερινή ειδησιογραφία της ομάδας, να είναι σε καλό επίπεδο. Αυτό μάλλον ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΤΣΗ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2024, η ΠΑΕ Αιγάλεω είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τάτση, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε με την φανέλα της Κοζάνης στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της SL2.

Ο Δημήτρης Τάτσης, είναι γεννημένος στην Πάτρα στις 28/3/2000 και έχει ύψος 1,78μ.

Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του, από την ομάδα του ΑΣ Πήγασος, έπειτα πήγε στις Ελπίδες Ιωαννίνων και από εκεί μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αγωνίστηκε με την Κ17 και την Κ19 του ιστορικού σωματείου. Εν συνεχεία έπαιξε στον Αχέροντα Καναλακίου (Γ΄ Εθνική).

Την σεζόν 2021-2022 φόρεσε την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου στην SL2, όπου ήταν από τα βασικά στελέχη της ροδίτικης ομάδας, παίζοντας σε 27 αγώνες πρωταθλήματος και σε 2 αγώνες στο κύπελλο Ελλάδας.

Την περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Επισκοπής Ρεθύμνου, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) αγωνίστηκε στην Κοζάνη.

 

ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Αιγάλεω έχει συμφωνήσει για την απόκτηση ενός Σέρβου επιθετικού – εξτρέμ, όπως και ενός μέσου – χαφ, από την Βενεζουέλα.

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι ήδη, όπως είναι γνωστό από το διαδίκτυο – και προφανώς τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν επίσημα και από το νέο διαδικτυακό ιστότοπο του συλλόγου – έχουν αποκτηθεί, ο Σπύρος Κωστόπουλος από τον Ηρακλή, ο τερματοφύλακας Γιώργος Χριστοδουλής από τον Ιωνικό Νίκαιας, ο Μανσούρ Φοφανά από τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Πιθανολογείται ότι συνολικά, η ΠΑΕ Αιγάλεω έχει συμφωνήσει έως τώρα με οκτώ (8) παίκτες, και την Δευτέρα στην πρώτη συνάντηση, θα είναι οι περισσότεροι από αυτούς.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Με σημερινές (25 Ιουλίου 2024), ανακοινώσεις – αναρτήσεις, η ΠΑΕ Αιγάλεω, έκανε γνωστά τα εξής:

« Οι ομάδες χτίζονται με επαγγελματίες και έμπειρα στελέχη σε όλες τις θέσεις.

Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 σε αυτή την κατεύθυνση συνεργάζεται με ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει τη δική τους σημαντική πορεία στο χώρο. Συγκεκριμένα ανακοινώνει τη συνεργασία της με:

Τον Αντώνη Μανίκα για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ

Τον Γιώργο Μπάρκογλου για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ

Τον Γιώργο Προβατά για τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος»

« Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θεόδωρο Κάντα. Ο κ. Κάντας κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2023 -24.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του».