“ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ

 

Παίκτης τελικά της ΠΑΕ Αιγάλεω για την σεζόν 2024-2025 στην διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, ο 21χρονος ταλαντούχος, Αιγαλιώτης δεξιός μπακ – χαφ, Δημήτρης Ραυτόπουλος.

Ένας βέρος, δηλαδή συμπολίτης μας, που σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σίτι, επιστρέφει,… “επαναπατρίζεται” ποδοσφαιρικά, και θα είναι μέλος της ομάδας της πόλης του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο μοναδικός Αιγαλιώτης, μέχρι στιγμής, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικά ταλέντο της πόλης μας, που θα φορέσει την φανέλα της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 24 Ιουλίου 2024, είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας, ότι ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, τα είχε βρει σε όλα – και όταν εννοούμε όλα, εννοούμε όλα – και είχε συμφωνήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη Νέα Ιωνία, αυτή τη νέα σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Είχαν τελειώσει τα ουσιαστικά και είχε απομείνει μόνο το γραφειοκρατικό σκέλος…

Σε αυτά τα 24ωρα, ήρθε η τιμητική πρόταση στον 21χρονο συμπολίτη μας από την ΠΑΕ Αιγάλεω, η οποία τον κάλυπτε σε όλα, και έτσι ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής, δεν μπορούσε να πει όχι σε μία πρόταση από ομάδα της SUPER LEAGUE 2, και όταν μάλιστα είναι και ο αγαπημένος του σύλλογος, αυτός που ξεκίνησε από 5 ετών.

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος,… γραφειοκρατικά ήταν ελεύθερος – όπως λέμε στην ποδοσφαιρική ορολογία – και επικοινώνησε με τον ισχυρό παράγοντα της Νέας Ιωνίας, κ. Δημήτρη Κουλούρη, όπου του παρέθεσε την σχετική κατάσταση, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα του Αιγάλεω.

Ο εν λόγω παράγοντας, ο οποίος είχε πάρει πέρυσι το καλοκαίρι (του 2023) στη Νέα Ιωνία, τον Δημήτρη Ραυτόπουλο, έπραξε συνειδητά και ντόμπρα, δίνοντας την ευγενή συγκατάθεση του, προς τον 21χρονο παίκτη, για να μεταγραφεί σε έναν σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας, ευχόμενος παράλληλα να έχει πάλι επιτυχίες.

Επίσης, για την απόκτηση του Δημήτρη Ραυτόπουλου, είχε δώσει το οκ και ο προπονητής της ΠΑΕ Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος στο προηγούμενο πέρασμα του από το Σίτι, είχε χρησιμοποιήσει σε πολλές προπονήσεις τον συμπολίτη μας και ήξερε τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, που παίζει κυρίως ως δεξί μπακ – χαφ, αλλά ως “πολυεργαλείο” καλύπτει και άλλες θέσεις (μπροστά από το κέντρο της άμυνας, ως εξάρι), γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2003 και είναι μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω. Οι ρίζες του κρατούν από το νησί της Λευκάδας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σίτι, μετά “πέρασε” από αυτές του Άγιαξ Ταύρου, και συνέχισε σε αυτές του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Την σεζόν 2017-2018 κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην διοργάνωση της Β΄ ΕΠΣΑ υπό την τεχνική καθοδήγηση του βετεράνου του Σίτι, Γιώργου Κωνσταντόπουλου, την επόμενη σεζόν (2018-2019) με την ίδια ομάδα στην Γ΄ ΕΠΣΑ καταγράφει 15 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ την περίοδο 2019-2020 με το σωματείο της πόλης μας στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας, παίζει σε 22 ματς και σημειώνει 4 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2020, το Καματερό ανακοινώνει την προσθήκη του, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται και έτσι ο 19χρονος καταλήγει στο Αιγάλεω, όπου με την Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω κατέκτησε το καλοκαίρι του 2022 το πρωτάθλημα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Τον Ιανουάριο του 2023, δόθηκε από το Αιγάλεω δανεικός στην Ελλάς Ποντίων, όπου στο β΄ μισό της περιόδου 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, κατέγραψε 14 συμμετοχές και ένα (1) γκολ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024) με τη Νέα Ιωνία, είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου, έπαιξε σε τρία (3) ματς Κυπέλλου ΕΠΣΑ και σκόραρε μία (1), αλλά ουσιαστική φορά, στον νικηφόρο (2-0) τελικό του θεσμού επί του Άρη Πετρούπολης.

Ακόμη έπαιξε και στους έξι (6) εθνικούς αγώνες μπαράζ της ΕΠΟ, όπου με την φανέλα της Νέας Ιωνίας, κέρδισε την άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Γ΄ Εθνική.