ΜΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΓΙΟ

 

 

Από τα ποδοσφαιρικά “διαμαντάκια” της πόλης του Αιγάλεω, ο νεαρός Αλέξανδρος Κάγιο, τη νέα σεζόν 2024-2025 θα φορέσει την φανέλα της ΑΕ Χαραυγή στην Α΄ Πειραιά.

Η μεταγραφή του Κάγιο από τον Πανφαληρικό της Β΄ Πειραιά στην Χαραυγή της Α΄ κατηγορίας, ολοκληρώθηκε, λίγο μετά από την λήξη της σεζόν που πέρασε (2023-2024), αποδεικνύοντας παράλληλα, ότι ο νεαρός Αιγαλιώτης είναι εξελίξιμος.

Ο 16χρονος συμπολίτης μας (έχει γεννηθεί το 2008), έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θεμιστοκλή Αιγάλεω και για αρκετά χρόνια, «σφυρηλατήθηκε» και δούλεψε πολύ, στα τμήματα υποδομής του Σίτι (σχετική αρχική φώτο, με την φανέλα του Αιγάλεω σε τουρνουά το καλοκαίρι του 2022 στην Καρδίτσα), για να ξεκινήσει την δική του ατομική ποδοσφαιρική αναζήτηση, το περασμένο καλοκαίρι του 2023, όπου επέλεξε να πάει στον Πανφαληρικό.

Με το εν λόγω νεανικό σωματείο στο πρωτάθλημα της Β΄ Πειραιά για την σεζόν 2023-2024 κατέγραψε 22 συμμετοχές, όπου εκεί τον εντόπισαν και τον παρακολούθησαν οι ιθύνοντες της Χαραυγής, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πριν λίγες μέρες, και έτσι ο Κάγιο τη νέα σεζόν να παίξει στην κορυφαία κατηγορία του Πειραϊκού πρωταθλήματος.