ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ “ΕΔΕΣΣΗΣ”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SL2

Η Κ19 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ξεκινάει, αύριο, το πρωί (στις 12) του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2024, τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την σεζόν 2024-2025 η Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω, η οποία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League 2, υποδέχεται στο γήπεδο “Εδέσσης” του Αιγάλεω, τα Χανιά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαλανδράκης, με βοηθούς τον Πρίντζιο και την Θεοδωρίδου από την Αθήνα, ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας ο Ντίτσος από την Ανατολική Αττική.

Οι φιλοξενούμενοι, στον τελευταίο τους αγώνα, ενόψει της συνάντησης με την ομάδα της πόλης μας, νίκησαν την Ασπίδα στο γήπεδο της Σούδας με 3-2, ενώ βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ με 2-0. Σκόρερ για τους Χανιώτες οι, Κρούτι, Σιμονάϊ και Κοτζαμπασάκης.

Κ19 Χανίων (Μάρκος Ασλαματζίδης): Κλωθάκης, Τσάτσαρης (76′ Χάμπας), Κρούτι, Παπασηφάκης (84′ Ποντικάκης) Φερχάτι, Κατσαντώνης (46′ Κανιαμός), Κοτζαμπασάκης, Κεραμιανάκης (46′ Τσακίρης), Ανδριώτης, Σιμονάϊ, Φουάσσης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

1η / 8η Αιγάλεω – Χανιά

2η / 9η Αιγάλεω – Κηφισιά

3η / 10η Καλαμάτα – Αιγάλεω

4η / 11η Αιγάλεω – Ηλιούπολη

5η / 12η Παναργειακός – Αιγάλεω

6η / 13η Πανιώνιος – Αιγάλεω

7η / 14η Αιγάλεω - Παναχαϊκή

 

 

 

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ
ΣΤΗΝ Κ19 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με ανακοίνωση της, πριν λίγο καιρό, η ΠΑΕ Αιγάλεω, είχε αναφερθεί στους Σπύρο Κολοκοτρώνη και Σταύρο Μπαϊράμη, που ανέλαβαν, διοικητικά και τεχνικά, αντίστοιχα, τα ηνία του τμήματος Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Γενικός Υπεύθυνος του τμήματος ανέλαβε ο Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω, συμπολίτης μας, Σπύρος Κολοκοτρώνης (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Προπονητής, ο καταξιωμένος και γνώριμος από το πέρασμα του στην ομάδα και πριν από δύο χρόνια, Σταύρος Μπαϊράμης (δεξιά στην κεντρική φώτο).

 

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Με καταγωγή από την Καλαμάτα, γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1969, πόλη στην οποία μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει την καθημερινότητα της.

Πρωτοκλώτσησε την μπάλα στα τσικό του Αιγάλεω, και σε ηλικία 14 ετών (το 1983) ο αείμνηστος Ζάχος Λυκουρίνος (ως προπονητής), διακρίνοντας το ταλέντο του, τον παίρνει μαζί του στην Φλόγα Περιστερίου, όπου ο Κολοκοτρώνης μέχρι το 1986 στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, δείχνει στο τερέν τα εξαιρετικά προσόντα του (κοινώς… κάνει παπάδες στον χώρο της μεσαίας γραμμής / οι παλαιότεροι τον χαρακτήριζαν ως χαφ… Βαγονά).

Για το ταλέντο του κάνει λόγο όλη η ποδοσφαιρική Αθήνα (ήταν μέλος της τότε Μικτής Αθήνας) και σε ηλικία 17 ετών (το 1986) ο σπουδαίος Χαραυγιακός της εποχής, τον κάνει δικό του και ο συμπολίτης μας παίζει στην Β΄ Εθνική έως το 1989.

Για μια 3τία αποσύρεται από τον χώρο για λόγους υγείας, και το 1992, ξανά, ο Ζάχος Λυκουρίνος που έχει δημιουργήσει την καλή ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Δ΄ Εθνική, τον πείθει να ξανακατέβει στους αγωνιστικούς χώρους, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα της γειτονικής ομάδας στην Δ΄ Εθνική. Ολοκληρώνει την καριέρα του στον Ορφέα Αιγάλεω.

Πολύ νωρίς, καταλαβαίνει την σημασία ύπαρξης οργανωμένων τμημάτων υποδομής, προβλέποντας, ότι μόνο έτσι θα έχει λόγο συνέχειας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

Ξεκίνησε με την συνεργασία του στην γειτονική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και την οργάνωση των ακαδημιών της πριν 13-14 χρόνια, ενώ το 2013 συνεχίζει αυτό το έργο στις ακαδημίες της Ιεράπολης. Από το 2014 έως το καλοκαίρι του 2019, οργανώνει συνετά και στιβαρά τις ακαδημίες του Ζέφυρου Αιγάλεω. Το έργο του παρακολουθεί ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης, και από τον Οκτώβριο του 2019, ο Σπύρος Κολοκοτρώνης ηγείται διοικητικά των ακαδημιών του «κυανόλευκου» ιστορικού σωματείου της πόλης μας, με συνεχώς ανοδική και επιτυχημένη πορεία έως τώρα.

 

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χαϊδαριώτης Προπονητής, Σταύρος Μπαϊράμης, που έχει γεννηθεί το 1987, θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους και σύγχρονους τεχνικούς της γενιάς του, ειδικά όσο αφορά τις κρίσιμες ηλικίες από 17 έως 19 ετών, ετοιμάζοντας τους για τα επόμενα μεγάλα σκαλιά.

Καινοτόμος προπονητής, που διδάσκει μόνο το σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς πιστεύει ότι μόνο έτσι, μπορούν να εξελιχθούν τα νέα παιδιά, αλλά και να γίνει καλύτερο και πιο ελκυστικό το άθλημα, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους φιλάθλους.

Διπλωματούχος προπονητής των σχολών της UEFA (κάτοχος του διπλώματος UEFA A), όπου συνεχίζει ακόμη να παρακολουθεί σεμινάρια, εντός και εκτός Ελλάδας, από πολύ μικρή ηλικία, το 2009 ήταν αρχικά προπονητής Φυσικής Κατάστασης, στον ΑΟ Χαϊδαρίου, θέση που κράτησε έως το 2013, ενώ την σεζόν 2012-2013 ήταν και Βοηθός Προπονητή στο ανδρικό τμήμα του γειτονικού ΑΟΧ.

Στις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου παρέμεινε ως το 2017, ενώ για ένα διάστημα την σεζόν 2017-2018 ήταν και Προπονητής του ανδρικού τμήματος του ΑΟ Χαϊδαρίου στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Συνεχίζει ως Προπονητής αναπτυξιακών – αγωνιστικών τμημάτων στις περίφημες ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ λίγο καιρό αργότερα, επί διοίκησης Παλτόγλου, αναλαμβάνει την Κ17 της ΠΑΕ Αιγάλεω, όπου κατορθώνει να την αναδείξει Πρωταθλήτρια Ελλάδας, τόσο στην ηλικιακή διοργάνωση της FOOTBALL LEAGUE, όσο και στην SUPER LEAGUE 2.

Το έργο του έχει αναγνωριστεί στους χώρους του αναπτυξιακού ελληνικού ποδοσφαίρου, και μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα, ήταν Βοηθός Προπονητή, στις Κ16 και Κ17 της Εθνικής Ελλάδας.