ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

APATOK

 

 

Συνήθως τους Άρη και Γιάννη Παλτόγλου, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αιγάλεω, τους τηλεφωνούν κάθε μέρα αυτή την περίοδο, από το πρωί έως το βράδυ, για νομικές υποθέσεις της ομάδας, σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης και των δελτίων, όσο αφορά την συμμετοχή του συλλόγου στην διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2. Η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη…

Να, όμως, που πριν λίγες ώρες, η οικογένεια Παλτόγλου δέχθηκε τηλέφωνο από συμπολίτισσα μας, ιδιοκτήτρια Γυμναστηρίου στο Αιγάλεω, επί της οδού Θηβών, η οποία τους ενημέρωσε, ότι απατεώνες σε τηλεφωνική επικοινωνία, χρησιμοποιούν το όνομα του κ. Γιάννη Παλτόγλου (κεντρική φώτο), και με πρόφαση την στήριξη προς την ΠΑΕ Αιγάλεω και τον σύλλογο, ζητούν στοιχεία, υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και ξαφρίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς!

Έτσι, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα,… επιτήδειος, πήρε τηλέφωνο στην τοπική επιχείρηση της πόλης μας (γυμναστήριο), συστήθηκε ως Γιάννης Παλτόγλου και Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, άνοιξε κουβέντα, μπόρεσε και απέσπασε προσωπικά στοιχεία και δεδομένα από την συνομιλούσα. Με αυτό τον τρόπο, απέσπασε το τραπεζικό αριθμό IBAN της επιχείρησης, και άρπαξε, προφανώς διαδικτυακά, μεγάλο χρηματικό ποσό (ομιλούμε για χιλιάδες ευρώ) από τον τραπεζικό λογαριασμό.

Η παθούσα και υπεύθυνη της εταιρείας, μάλλον λίγες ώρες αργότερα, κατάλαβε την απάτη, καθώς επικοινωνούσε με το τηλέφωνο – κινητό του απατεώνα (που συστηνόταν ως Γιάννης Παλτόγλου, Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω), αλλά μάταια!

Κατόπιν, προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες, ενημερώνοντας την τράπεζα και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω, δίνοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του απατεώνα, ενώ παράλληλα ήρθε και σε επαφή με την οικογένεια Παλτόγλου, όπου τους αφηγήθηκε το περιστατικό της απάτης!

 

 

NEWRAKAM