…ΧΑΟΣ! ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXMITSPAL

 

 

«Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα ζωής ή, θανάτου» είχε αναφέρει κάποτε, ο Σκωτσέζος προπονητής – αναμορφωτής της Λίβερπουλ, ο αείμνηστος Μπιλ Σάνκλι… Δεν έπεσε έξω…

Μια ηλιόλουστη και ωραία μέρα, η χθεσινή Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, δεν προμήνυε σε τίποτα, από όσα θα βλέπαμε και όσα θα ακούγαμε στον αγιασμό της ΠΑΕ Αιγάλεω, που τελέστηκε στο στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος της πόλης, όπως επίσης και πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, ήρθε στον αγιασμό, αλλά αργοπορημένα… Ξέρετε, δύσκολο και βαρύ το πρόγραμμα ενός ενεργού Πολιτευτή της ΝΔ, τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να τα προλάβει όλα…

Από την άλλη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, ο Άρης Παλτόγλου, άνθρωπος του προγραμματισμού και με ευσεβή τήρηση του πρωτοκόλλου, δεν καταπίνει… αμάσητα, τέτοιες λεπτομέρειες!

Αρχικά επικράτησε, ο τυπικός πολιτισμός ευγένειας, όπως αποτυπώνει και η σχετική κεντρική φώτο του άρθρου, όπου εικονίζονται, αριστερά ο Άρης Παλτόγλου και δεξιά ο Δημήτρης Καλογερόπουλος… Πασιφανές, ότι δεν χαμογελάνε! Ένα απλό μειδίαμα, έτσι για την περίσταση… Μάλλον έβραζαν μέσα τους… Έτσι είναι, ένας νυν και ένας πρώην Πρόεδρος της ίδιας ΠΑΕ, στον ίδιο χώρο! Καθόλου εύκολη η συνύπαρξη…

Και κάπου εκεί, μία απλή… σπίθα, βάζει την μεγαλύτερη φωτιά!

«… Είχα καλύτερη ομάδα επί θητείας μου ως Πρόεδρος, γιατί εγώ ήξερα καντάρια μπάλα. Ευτυχώς στην Ιταλία που με κέρδισαν οι σπουδές στην Αρχιτεκτονική, γιατί ακόμη θα παραμιλούσαν στο Καμπιονάτο με την πάρτη μου… Την γλύτωσαν ο Ρόσσι, ο Αλτομπέλι, ο Μπαρέζι...», ακούστηκε από τη μία πλευρά.

«Τον Γκρατσιάνι, τον καράφλα ξέχασες! Τον έχω σε χαρτάκια της PANINI να στον δώσω! Επειδή, εκτός ότι άργησες, ήρθες με ύφος και το πας προσωπικά. Αν και δεν θέλω να περιαυτολογώ για το ταλέντο μου, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, όταν ήμουν στα τσικό, μου έκοψε την σίγουρα ανοδική μου πορεία, και αντί να φοράω την γαλάζια φανέλα του Σίτι στην Α΄ Εθνική, έκανα καριέρα στο εργοστάσιο. Ποιος Μανδραφλής και ποιος Βονόρτας, έχω μοιράσει ποδιές που ούτε στο όνειρο σου, γατάκι», ήρθε αμέσως η αιχμηρή, είναι αλήθεια, απάντηση.

Αυτό ήταν… βγήκαν τα μαχαίρια!

«Σιγά ρε Τάκη Παραφέστα. Την λέξη γατάκι να την πεις αλλού, γιατί αν υπολογίζω σωστά, η μεγαλύτερη κούπα που έχεις πάρει ως τώρα πρέπει να είναι σε διοργάνωση του Πλεϊ – Στέσιον… ή, μάλλον αυτή που πίνεις καφέ το πρωί. Και αν έχετε και καλούπι στην φάμπρικα, να την κάνετε και παραγωγή», ειπώθηκε στην δευτερολογία… για να έρθουν επιτόπου τα σκληρά απαντητικά λόγια: «Ευτυχώς που πήραν το Αστυνομικό τμήμα απέναντι από το γήπεδο. Έφυγαν και γλύτωσαν, γιατί όπως λέει ο κόσμος μπέρδευες τις μπάλες με τις βόμβες»!

Ε, δεν χρειαζόταν κάτι άλλο, από τον παραπάνω… φανταστικό διάλογο, και οι Παλτόγλου, Καλογερόπουλος, σε μία σπάνια κόντρα κατά την χθεσινή μέρα του αγιασμού, πήραν την μπάλα και μας επέδειξαν το… απαράμιλλο ποδοσφαιρικό ταλέντο τους, όπως σας παραθέτουμε στις παρακάτω φωτογραφίες!

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην ΠΑΕ Αιγάλεω! Με υγεία και ηρεμία πάνω από όλα (Όπως και πέρυσι ο αγιασμός έγινε λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα. Πάντα μπροστά η Ελλάδα και η SL2).

 

Υ.Γ.: Του χρόνου στον αγιασμό, Παλτόγλου και Καλογερόπουλος, θα βαρέσουν πέναλτι. Από πέντε ο καθένας. Να μαζευτούμε να βάλουμε στοιχήματα! / Κάτι ήξερε ο Τιρτιράκης και το γύρισε στο μπάσκετ. Που να μπλέκεις με Μπάγερν και Παρί!

 

* Τις επόμενες ώρες θα σας παραθέσουμε το πλούσιο και χορταστικό ρεπορτάζ από τον αγιασμό της ΠΑΕ Αιγάλεω. Εντάξει, το κλίμα ήταν καλό. Και σε κέφια, οι αγαπητοί, λαοφιλείς και γνήσια τέκνα του λαϊκού Σίτι, Άρης Παλτόγλου, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

 

 

RAKOK

 

 

CG136

…Τέτοιο στυλ και παράστημα, ούτε ο Έντσο Φρατζέσκολι. Ή, ο Έντσο Σίφο. Ότι προτιμάτε, τσάμπα είναι!

 

 

CG137

Προσοχή, αρχίζει η επέλαση…

 

 

CG123

Παικτικά, δείχνει ότι τους έχει και τους δύο. Το καλό άλλο είναι. Ο Κατσαρός πίσω στην εξέδρα, που τραβάει βίντεο τα μαγικά κόλπα του Μήτσου. Θα πέσει το YOU TUBE…!

 

 

CG138

… «Γιάννη, πάρε πασούλα»!

 

 

CG139

Στο μυαλό του Δημήτρη… προς το κοινό της εξέδρας… «Μήτσο θα λέτε και θα κλαίτε»!

 

 

CG85

Ακόμη και ο Γιώργος Κοσμίδης, σταμάτησε την κουβέντα, για να… χαζέψει τα μαγικά του Άρη!

 

 

CG86

Τσίμπησε την αποκλειστικότητα ο Αρβανιτίδης

 

 

CG87

… Κάντο όπως ο… Πηγαδίτης ο δαντελένιος!

 

 

CG88

…Άλα! Έχουμε και αριστερό. Το πόδι. Όχι στην κάλπη. Το έχει πει πολλάκις ο Πρόεδρος

 

CG89

Γιάννο, μάθε μπαλίτσα (και διοίκηση) από τον Άρχοντα!

 

 

RAKOK