Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ “ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

 

 

Ποδοσφαιρική γιορτή και χαρά για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αιγάλεω, καθώς το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 18 Μαϊου 2024, γιόρτασαν στην έδρα τους, το προπονητήριο “Εδέσσης”, την κατάκτηση του τίτλου στο αναπτυξιακό – ηλικιακό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ από το ΑΙΓΑΛΕΩ Β για την σεζόν 2023-2024, που ολοκληρώθηκε.

Σε μία καλά οργανωμένη εορταστική φιέστα, που είχαν οργανώσει καλά, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης και οι συνεργάτες τους, έγινε η στέψη του πρωταθλητή ΑΙΓΑΛΕΩ Β, παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Λάμπρου Σκλαβούνου και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΑ, κ. Άγγελου Νικόπουλου.

Το Τρόπαιο του Πρωταθλητή 2023-2024 επέδωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος κ. Νικόπουλος, ενώ στους πρωταθλητές του Σίτι, ο κ. Σκλαβούνος, έδωσε τα τιμητικά μετάλλια.

Πολύς ο κόσμος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αιγάλεω ΑΟ γι’ αυτήν την γιορτή, όπου η ομάδα της πόλης μας, στο εθιμοτυπικό πλαίσιο, δεν ξέχασε, φίλους και υποστηρικτές της, καθώς πριν την απονομή του Κυπέλλου, τίμησε, τους βετεράνους του Αιγάλεω, Κώστα Λαλιώτη, Γιάννη Νταγκίνη, τους χορηγούς – υποστηρικτές των ακαδημιών, Χρήστο Χρυσούλα, Κώστα Μπρέχα, αλλά και τον βετεράνο άσο και Αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, κ. Ηλία Κυριακίδη.

Τις απονομές στα τιμώμενα πρόσωπα έκαναν οι, Αντώνης Τιρτιράκης, Σπύρος Κολοκοτρώνης, Χάρης Κοπιτσής, Φραγκίσκος Μαρτίνος (Πρόεδρος ΣΥΒΕΠΑΠ) και Κώστας Διάλλας.

Επίσης, μετάλλια, δόθηκαν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές τμημάτων των Ακαδημιών του Αιγάλεω ΑΟ.

Να σημειωθεί ότι σε αυτή την γιορτή των ακαδημιών, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Ηλίας Βαϊου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Γράφας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτης Σέρβος, ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Νίκος Καραγιάννης, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Φώτης Χρυσούλας, Σταύρος Τασιόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Θεόδωρος Κάντας, παλαίμαχοι του Αιγάλεω, παράγοντες του συλλόγου, κ.α.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο απλός χαιρετισμός του Προέδρου του Αιγάλεω ΑΟ κ. Αντώνη Τιρτιράκη, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι το έργο και η προσπάθεια, που γίνεται στις αναγεννημένες ακαδημίες του Αιγάλεω, θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια πίστη, για ένα μέλλον καλύτερο και αισιόδοξο.

Ακολούθησε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Αιγάλεω Β και της Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σήμερα, Τετάρτη 22 Μαϊου 2024, σας παραθέτουμε το εορταστικό φωτογραφικό αφιέρωμα, ενώ θα ακολουθήσει τα επόμενα 24ωρα και ένα β΄ φωτογραφικό σκέλος.