ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗ

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

 

LYRARAX

 

Βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Θριασίου Νοσοκομείου ο συμπολίτης μας Βασίλης Λύρος (φώτο) από το πρωί του περασμένου Σαββάτου 6 Μαρτίου 2021.

Ο 45χρονος Αιγαλιώτης παρασύρθηκε και τραυματίστηκε βαριά από μηχανάκι, καθώς διέσχιζε την Ιερά Οδό.

Ο Έφορος του ποδοσφαιρικού Διαγόρα Αιγάλεω, διέσχισε την Ιερά Οδό, κάθετα, στο ύψος του τραπεζικού καταστήματος της ALPHA BANK προς την απέναντι πλευρά (όπου βρίσκεται υποκατάστημα της COSMOTE – πρώην ΟΤΕ), όπου τον χτύπησε το μηχανάκι και τον τραυμάτισε βαριά.

Έσπευσε η Τροχαία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διεκόμισε τον βαρύτατα τραυματισμένο στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Λύρος, ήταν σε κακή κατάσταση, ιδιαιτέρως σε επίπεδο αιμοδυναμικής, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα, και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι το πρώτο 48ωρο (Σάββατο και Κυριακή), ήταν πάρα πολύ κρίσιμο για την ζωή του, προκειμένου οι θεράποντες ιατροί, να εξισορροπήσουν αρχικά την κατάσταση του, και εν συνεχεία να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση των πολλαπλών καταγμάτων και τραυμάτων.

Ευτυχώς, παρά τα συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι, ο Βασίλης Λύρος, δεν είχε κάποιο αιμάτωμα στον ευαίσθητο χώρο της κεφαλής.

Οι πρώτες μαγνητικές απεικονίσεις, έχουν δείξει πάντως, πολλαπλά κατάγματα σε όλο το κεφάλι, μπρος και πίσω, στην γνάθο, στην κλείδα, σε χέρι και σε πόδι, τραυματισμοί, οι οποίοι τα επόμενα 24ωρα θα αντιμετωπισθούν με χειρουργικές επεμβάσεις, και εφόσον πάλι, όπως αναφέραμε παραπάνω, σταθεροποιηθεί εντελώς η αιμοδυναμική κατάσταση του, που είναι και το κυριότερο ιατρικό ζητούμενο.

Η είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία σε όλους τους γνωστούς και φίλους του αγαπητού Βασίλη, ειδικά σε όλους όσοι τον γνωρίζουν στον αθλητικό χώρο.

Η σκέψη όλων είναι στο πλευρό του Βασίλη και των αγαπημένων του οικογενειακών προσώπων, που είναι δίπλα του, ευχόμενοι όλοι μας, ο καλός φίλος να δώσει γενναία αυτή την μάχη, για να επιστρέψει υγιής και δυνατός.

Βασίλη γερά και περαστικά!

 

AGFA